Розпочинається астрономічна осінь: чотири знаки, яким це віщує багато грошей

Розпочинається астрономічна осінь: чотири знаки, яким це віщує багато грошей

23 вересня Сонце переходить до знаку Терезів. Почалася астрономічна осінь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Час подбати про зимовий гардероб і тепле взуття, - говорить астрологиня. - Ставтеся критично до почутого. Не слід розпочинати нового курсу навчання. Очікуваної користі від нього не буде. Пильнуйте за документами й цінними паперами. Вони можуть зникнути. Укладені цього дня домовленості доведеться переглядати. Триває коридор затемнень. Не бажано планувати радикальні зміни в житті. Є ризик прийняти помилкове рішення. Відкриття нових проєктів та проведення рекламних акцій краще відтермінувати до початку жовтня. Уникайте великого скупчення людей. Віруси не дріматимуть. Багато гуляйте пішки, дихайте свіжим повітрям. Астрономічна осінь віщує багато грошей та нових цікавих пропозицій Тельцям, Терезам, Скорпіонам і Водоліям.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Справи потрохи підуть угору. Приглядайтеся, які зміни та завдання варто почати втілювати у жовтні. Добре налагоджений бізнес буде приносити стабільні доходи.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Радьтеся з коханими, коли плануєте нові витрати. Цінуйте їх за ініціативу та підтримку. Легко відмовляйтеся від того, що відбирає час і ресурси. Отримаєте нові перспективні пропозиції. Складайте плани до кінця року. Пильнуйте за змінами економічної ситуації в країні.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ламатиметься техніка. Ремонтувати її не варто, бо працюватиме недовго. Краще придбайте нову. Вечорами працюватиметься краще. Ранки будуть менш продуктивними.

Рак (22 червня - 22 липня)

Плануйте свої витрати з розумом. Не намагайтеся когось прив'язати до себе грошима і подарунками. Вдалий день для купівлі одягу. Придбані черевики та куртки гарно носитимуться.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Повертатиметеся до колись незавершених справ. Хтось відновить навчання в університеті, який із різних причин покинув кілька років тому. Дехто згадає про хобі, яке тепер приноситиме гарні заробітки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це час професіоналів. Не стійте на місці. Навчайтеся чомусь новому. Не намагайтеся когось обманути. Тільки нашкодите власній репутації. Будьте готові вибачитися і визнати свою помилку.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не беріться за справи, які шкодять вашому іміджу. Відмовтеся від наполеонівських планів. Їх доведеться переписувати щодня. Гроші даватимуться нелегко, але по трохи надходитимуть із різних джерел.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Пам'ятайте, що це тиждень ризикованої фінансової діяльності. Понеділок - час складних рішень. Не намагайтеся розставити усі крапки над "і". Годі чекати підтримки від знайомих. Вони заклопотані своїми справами. Багато обіцятимуть, але нічого не зроблять.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Навіть не пробуйте щось планувати і прогнозувати. Сприймайте життя таким, яким воно є. Зараз ви мало що можете змінити.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Стримуйте свої бажання. Потураючи слабкостям, наробите ще більше проблем. Не виявляйте заздрощів, утримайтеся від критики. Невдало пройдуть перші побачення, співбесіди та участь у конкурсах.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Розмір заробітків залежитиме від якості роботи партнерів. А згуртувати колектив зараз буде непросто. Розмежовуйте особисті стосунки і професійні відносини.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не хваліться успіхами, бо це пришвидшить невдачі. Якщо помилилися, визнайте це. Не продовжуйте триматися по-королівськи і доводити свою правоту

Читайте також