Прислухайтеся до внутрішнього голосу і дійте, як підказує серце – гороскоп на 30 липня

Прислухайтеся до внутрішнього голосу і дійте, як підказує серце – гороскоп на 30 липня

30 липня упевнено ідіть до мети. Зараз ви здатні здолати серйозні перепони. У стислі терміни доведеться приймати важливі рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Не бійтеся змін, - говорить астрологиня. - Усе хороше прийде у ваше життя на початку наступного місяця. Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Не варто вкладати гроші у нове обладнання. Не купуйте секонд-хенду. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Утримайтеся від фінансування чужого бізнесу. Краще подумати про розширення власної справи. Не бійтеся критики. Прислухайтеся, але не беріть це близько до серця. Собаки нехай гавкають, а караван іде. Скорпіони і Водолії зуміють досягти успіху попри все. Прислухайтеся до внутрішнього голосу і дійте, як підказує серце.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Усе навколо почне змінюватися на краще. Вам запропонують вигідні умови співпраці. У магазинах спокушатимуть знижками та акціями. Відкладіть початок нового курсу ін'єкцій. Поки не варто лікувати зуби.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Добре почуватимуться ті, хто не боїться змін і любить експромти. Друга половина дня стане особливо успішною для тих, хто насолоджується свою роботою і не боїться бути винахідливим.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Доведеться швидко робити вибір. Будьте готові плисти проти течії та вдаватися до нестандартного вирішення проблем. Пограйте у настільний теніс чи футбол. Це допоможе розслабитися після робочого дня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Працюйте і не відмовляйтеся від додаткової роботи. За неї гідно оплатять. Цього дня вас помітять і гідно оцінять.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Колеги спробують використати вас у власних цілях. Досить догоджати їм. Зосередьтеся на своєму успіху. Цінуйте особистий простір друзів. Не надокучайте дзвінками, не давайте непроханих порад.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Люди сумуватимуть і депресуватимуть із найменшого приводу. Пануватимуть песимізм і відчай. Знаходьте приводи для гарного настрою.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Таємниці віддалятимуть від коханих. Не проводьте весь вільний час у телефоні. Це змусить їх ревнувати. Після обіду вдалий час, аби робити манікюр та йти до перукаря.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Надійдуть очікувані заробітки. Робіть те, що приносить задоволення. Влаштуйте собі свято шлунку. Побалуйте себе смачненьким. Дивіться улюблені фільми.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Планів та ідей стане чимало. Час втілювати їх у життя. На добрі заробітки можна розраховувати після обіду. Слухайте спокійну музику. Читайте добрі книги. Особливо корисними будуть водні процедури.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Робіть те, чого бажаєте. З'явиться відчуття, що ви здатні гори звернути. Використовуйте свої зв'язки та знайомства, аби зрушити справу на краще.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це день можливостей і шансів. Годі сумніватися у своїх силах. Вдаватиметься усе, за що б не бралися. Визначтеся зі своїми бажаннями. Вечори звільняйте для спілкування з найдорожчими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Годі працювати у режимі нон-стоп. Більше часу проводьте з родиною. Вам легко даватиметься навчання. Заробітки зростуть восени.

Читайте також