Прислухайтеся до порад старшого покоління – гороскоп на 2 серпня

Прислухайтеся до порад старшого покоління – гороскоп на 2 серпня

2 серпня щаститиме блогерам, ораторам і письменникам. Вони підбиратимуть вдалі слова. Зуміють вплинути на слухачів і читачів, викликати у них симпатію до себе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Раніше піднімайте себе з ліжка, більше рухайтеся цього дня, - каже астрологиня. - Це дозволить вдосталь заробити. Не варто поспішати. Найсильніша ваша сторона - інтелект. Шукайте надійних партнерів та однодумців. Стежте, під чим ставите підпис. Відкладіть зміну місця роботи та проживання. На вас буде лежати відповідальність за гармонію у родині. Прислухайтеся до порад старшого покоління. Допоможіть їм налагодити стосунки з онуками. Тельці, Риби, Леви і Скорпіони зірвуть справжній джекпот. Ці чотири знаки у серпні отримають все, чого захочуть.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Наполегливі залицяльники не даватимуть вам спокою. Бажання усамітнитися спонукатиме вас до далекої мандрівки. Уваги потребують шкіра і волосся. Можна іти до перукаря та косметолога.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Повернеться усе, що ви раніше давали іншим. Хтось запропонує фінансову підтримку, дасть хорошу пораду, допоможе із працевлаштуванням чи переїздом на нове місце проживання.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Скоро грошей у кишені стане більше. Вечір доведеться провести вдома. Перепади настрою у друзів і коханих засмучуватимуть. Від планів на вихідні доведеться відмовитися.

Рак (22 червня - 22 липня)

Наведіть лад у фінансах. Якщо грошей бракує, замисліться, де можна заробити більше. Приємні сюрпризи чекатимуть на вас у вихідні. Легко буде позбавитися шкідливої звички, скинути зайву вагу, віддалитися від людей, які псують вам життя.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Досить поспостерігати за людьми, щоб зрозуміти, хто і що вам бажає. Не довіряйте обіцянкам. Утримайтеся від позики. Гроші до вас не повернуться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко буде пробачити коханим брехню. Розривати стосунки не поспішайте. Скоро шкодуватимете про це. Годі захоплюватися новими фармпрепаратами. Лікуючи одне захворювання, спровокуєте інше.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Щаститиме у дрібницях. Неочікуваний підробіток дозволить добре наповнити гаманець. Годі жалітися оточуючими на свої проблеми. Вас сторонитимуться. Втратите контакти з тими, на кого раніше могли покластися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Попри кризу і проблеми ви почуватиметеся чудово. Це один із найбільш плідних періодів літа. Накопичуйте сили та уміння, використовуйте усі можливості, аби досягти бажаного.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не зволікайте із пошуком роботи. За неї добре платитимуть. До перукаря ідіть у першій половині дня. Потуйтеся переробити справи, які не встигли протягом тижня.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Заробіток підвищується. Відкладіть покупки до вихідних. Акції дозволять добре заощадити. Звіряйте свої плани із бажаннями коханих. Перш ніж щось затівати, поцікавтеся їхньою думкою.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Часто забуватимете про найголовніше. День буде сповнений поривань і розчарувань. Не випробовуйте долю. Допоможе віра у себе і власні сили. Краще справи підуть увечері. Затримайтеся на роботі. Гарний період для придбання комп'ютерів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Розділіть сімейні справи із рідними. Самотужки усе здолати буде важко. Допомагайте друзям та батькам. Вдалий час для збору урожаю. Пийте більше чистої води. Відмовляйтеся від консерви.

Читайте також