Погрожував підірвати готель

Погрожував підірвати готель

У Сарнах затримали чоловіка, який зателефонував до поліції та повідомив про намір підірвати гранатою готель. Ним виявився 33-річний уродженець Донеччини. Раніше чоловік був засуджений за повідомлення про замінування залізниці у Києві.

- На місце події виїхали всі екстрені служби. Вибухотехніки перевірили будівлю і прилеглу до нього територію на наявність вибухонебезпечних предметів. Інформація про замінування не підтвердилась. Поліцейські виявили та затримали "мінера" в готелі. Відомо, що 33-річний чоловік проживав у одному із номерів, а у 2023 році був засуджений до двох років іспитового терміну за "замінування" залізниці у столиці, — повідомили у поліції.

У нього виявили мобільний, із якого він телефонував. Під час огляду в номері готелю також вилучили наркотичні речовини та складний ніж. Чоловіка доставили до медзакладу: огляд підтвердив, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, слідчі розпочали досудове розслідування.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Читайте також