Не вижила: у Дубні померла 79-річна жінка, у яку стріляв нападник

Не вижила: у Дубні померла 79-річна жінка, у яку стріляв нападник

Майже два тижні боролися медики Дубенської лікарні за життя 79-річної мешканки села Бондарі, яку доставили із вогнепальним пораненням, яке вона отримала під час розбійного нападу. У реанімаційному відділенні жінка померла.

Нагадаємо, що вночі чоловік пробрався до будинку, в якому мешкали дві жінки. Він вимагав у них гроші, а потім почав стріляти по них та розмахувати сокирою. Жінкам вдалось врятуватись.

- Близько четвертої ранку до помешкання 40-річної жительки села Бондарі постукали перелякані та закривавлені сусідки 79 та 58 років і повідомили, що невідомий чоловік у білому одязі розбив вікно та озброєний пробрався в будинок. Вимагаючи гроші, бив їх сокирою та стріляв. Не отримавши коштів, втік. Жінкам вдалося вибратися з помешкання та звернутися за допомогою, — кажуть у поліції.

Їх каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Пацієнтки мали вогнепальні поранення. В однієї – грудної клітки, а в іншої грудей та голови. Їх прооперували та видалили кулі.

Поліцейські тим часом затримали нападника у маскувальному костюмі посеред засніженого поля біля сусіднього села Соснівка. Під час затримання він погрожував усіх підірвати. Але поліцейським вдалось переконати чоловіка здатися.

42-річного жителя села Молодаво, який раніше був судимий за крадіжки та незаконний обіг зброї, взяли під варту. 

Читайте також