Подружжя усиновило «ідеального китайського хлопчика»

Подружжя усиновило «ідеального китайського хлопчика»

Мережу вразила історія, розказана користувачкою соцмережі TikTok під ніком mrsmedeiros. Подружжя білих американців усиновилао «ідеального китайського хлопчика». «Ми запевнили його біологічних батьків, що він буде любимчиком.

І це було правдою — ми практично миттєво полюбили цього малюка», — написала жінка.

Прийомні батьки ніжно ростили сина, вважаючи своїм обов’язком забезпечити дитині міцний зв’язок з його історичною батьківщиною і національною культурою. Сім’я регулярно проводила відпустку в Китаї. Хлопчика віддали вчитися китайської мови. Подружжя також налагодило контакти з місцевою китайською громадою і подружилося з китайцями, які стали для дитини чимось на зразок рідних дядька й тітки.

І лише через 17 років, коли хлопцеві пора було вступати до коледжу, його батьки усвідомили свою помилку. Заповнюючи необхідні для вступу документи, вони вперше уважно вчитались в його свідоцтво про народження, і виявили, що прізвища його біологічної матері і біологічного батька — Кім і Пак. А це не китайські, а корейські прізвища. Так що азіатський хлопчик насправді виявився корейцем.

Та оскільки китайська мова — одна з найпоширеніших нині в світі, то юнакові тільки на користь піде те, що він її вивчив.

Читайте також