Пізнавайте людей, які поруч – гороскоп на 5 серпня

Пізнавайте людей, які поруч – гороскоп на 5 серпня

5 серпня не намагайтеся догодити усім одночасно. Це швидко призведе до вигорання. Краще купіть нову книгу. Там отримаєте багато підказок, як діяти далі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Пізнавайте людей, які поруч, - говорить астрологиня. - Відкриєте для себе одразу кілька цікавих співрозмовників. Не носіть меблі та важку техніку, бо нагадають про себе давні травми спини. Поїдьте до батьків. Це дозволить виговоритися і почути пораду, яка дозволить почуватися більш упевненим у завтрашньому дні. Вони зрозуміють вас, як ніхто. Не журіться, якщо досі самотні. Людина, яку зустрінете у найближчі дні, стане вашою половинкою надовго. На Левів, Скорпіонів і Водоліїв чекає безхмарне майбутнє. Розпочинається ваша щаслива ера.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Грошей стає більше. Вирушіть у подорож, купіть нове взуття. Захочете романтики. Поряд будуть такі ж самі шукачі любовних пригод. Не скачіть у гречку, якщо маєте коханого.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Марно сподіваєтеся на підтримку друзів. Ваші проблеми здаватимуться їм дріб'язковими. Це не привід переривати стосунки. Краще запишіться до психолога або запишіть свої думки у щоденник. Відмовтеся від енергетиків і кави.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Уникайте відвертості зі співбесідниками. Нові знайомі завдадуть більше шкоди, ніж користь. Проаналізуйте свої невдачі. Не час вкладати гроші у великі проекти і здійснювати дорогі покупки. Загострюються серцево-судинні хвороби.

Рак (22 червня - 22 липня)

Здаватиметься, що сил багато, але швидко втомлюватиметеся. Відпочиньте як слід. Зараз вдасться зарядитися енергією до кінця року.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Хотітиметься стабільності. Але багато планів доведеться відкласти через гостей. Відсвяткуйте день народження в колі найдорожчих. Від пишних бенкетів відмовтеся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Триває період творчої самореалізації. З'явиться кілька непростих справ, вирішення яких залежить від вашої креативності і неординарності. Втілити усі бажання завадить тільки лінь. Спробуйте здолати її.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Настав час відкрити власну справу: сироварню, пивоварню чи кондитерську. Від клієнтів на буде відбою, якщо випускатимете якісну продукцію й рекламуватимете себе в соцмережах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Набридне жити у кредитах. Зачекайте до осені. Ситуація зміниться на краще. Не шукайте щастя за океаном, якщо воно поряд. Здійсніть давню мрію. Відкрийте студію танців чи власний репетиторський центр.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

З коханими говоритимете різними мовами. Вони критикують і застерігають, бо бояться за вас. У вихідні влаштуйте фотосесію серед пшеничного поля. Запросіть друзів на вечірку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Марно шукати взаємності від людей, які навіть не дивляться у ваш бік. Не відштовхуйте тих, хто любить по-справжньому. Налягайте на персики й абрикоси. Це покращить роботу печінки й нирок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Успіх чекає там, де не розраховували. Не намагайтеся комусь сподобатися. У будь-якій ситуації залишайтеся собою. Цивільний шлюб розчарує. Марнуєте час із людиною, яка не бачить себе сім'янином. Уникайте чаїв для схуднення, бо спровокуєте виразку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Проводьте більше часу у колі тих, кого любите. Порадуйте дітей прогулянкою в парку. Купіть солодку вату чи морозиво із солоною карамеллю. Це і вас поверне в дитинство.

Читайте також