Педагоги Рівненщини, які пройшли сертифікацію, отримають доплату

Педагоги Рівненщини, які пройшли сертифікацію, отримають доплату

Учителі математики й української мови та літератури, які цього року брали участь у сертифікації, отримали результати заключного третього етапу сертифікації. Вони розміщенні в електронних кабінетах.

Серед них шість вчителів математики та 17 української мови і літератури. Загалом на Рівненщині працює вже майже три сотні сертифікованих педагогів. Тепер усі педагоги, які цього року пройшли сертифікацію, отримають право на встановлення 20% доплати до посадового окладу. Окрім того, успішне проходження сертифікації буде зараховано як проходження чергової або позачергової атестації з присвоєнням наступної кваліфікаційної категорії або підтвердженням вищої кваліфікаційної категорії.

На наступний рік затверджена така квота: 63 учителі початкових класів, 47 - української мови і літератури, 45 - математики, 24 - навчальних предметів/інтегрованих курсів громадянської та історичної освітньої галузі «Суспільствознавство». Реєстрація для участі у сертифікації педагогічних працівників розпочнеться 15 січня і триватиме до 30 січня 2024 року, повідомляє пресслужба РОДА.

Читайте також