Отримаєте підказку від Всесвіту: кому пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар`єру – гороскоп на 9 серпня

Отримаєте підказку від Всесвіту: кому пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар`єру – гороскоп на 9 серпня

9 серпня залишайтеся собою і робіть те, що задумали. Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Якщо відчуваєте, що нема сили рухатися далі, візьміть відпустку на кілька днів. Швидко відновитися допоможе поїздка додому. Спробуйте намалювати те, що вас турбує. Через папір і олівець знайдете вихід. Це найкращий спосіб вивільнити емоції. Важко перетравлюватиметься їжа. Налягайте на салати. Корисними будуть сечогінні чаї. Діви, Стрільці, Раки і Козороги отримають підказку від Всесвіту. Вам пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар'єру.

Овен (21 березня - 20 квітня)

На вас ляже роль миротворця. Якщо бачите, що хтось не може знайти спільної мови, спробуйте втрутитися і зарадити. Більше уваги присвятіть саморозвитку. Читайте, вивчайте мови, займайтеся спортом. Купіть для дому дрібничку, яка підніматиме настрій.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відчуєте, що життя штовхає вас у правильному напрямку. Зміни в економіці підуть вам на користь. Усе, що плануєте, вдасться реалізувати сповна. Покупки будуть вдалими. Зацікавить спілкування із старшими за віком партнерами. Може розпочатися незвичайна особиста історія.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Забудьте про страх і невпевненість. Робіть те, чого бажає душа. Рухайтеся у напрямку, яким веде вас доля. Повірте, це стане шансом багато чого досягти у житті.

Рак (22 червня - 22 липня)

Дайте собі більше часу на роздуми. Не дозволяйте, аби хтось вмовляв вас кудись їхати і щось робити. За прийняті під тиском рішення скоро пошкодуєте.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не бійтеся здатися зарозумілим. Сміливо висловлюйте свої думки і плани. Дозвольте собі бути справжнім. Вас помітять і запропонують співпрацю, про яку ще нещодавно не могли мріяти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Потіште себе смачненьким. Влаштуйте романтичну вечерю в улюбленому ресторані. Розслабитися та зняти стрес допоможуть танці та приємна музика.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Годі проводити час за екраном смартфона. Запросіть у гості друзів і згадайте разом найкращі моменти. Дайте собі обіцянку зробити щось, на що не наважуєтеся багато років. Це особливий час. Мрії почнуть здійснюватися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Собаки нехай гавкають, а караван іде. Дозвольте собі бути пробивним і рішучим. Від того, наскільки сміливо діятимете у цю п'ятницю, залежить ваше успішне майбутнє.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доведеться купувати подарунки для дітей та онуків. Вас запрошуватимуть на дні народження та сімейні вечірки. Самі теж будьте гостинними. Друзі принесуть у ваш дім багато радощів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Новини спантеличуватимуть. Але це не привід брати паузу і відкладати на потім те, що запланували. Вирушайте у подорож. Перед виходом з дому перевірте документи та квитки.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вами захоплюватимуться. Проявляйте себе як умілий та талановитий керівник. Колеги братимуть приклад і проситимуть про пораду. Щедро діліться своїм досвідом.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Дозвольте собі більше, ніж зазвичай. Купіть нову сукню і босоніжки. Оновіть зачіску. Ці зміни підуть на користь. Інвестуйте в освіту. Це дозволить вам почуватися більш впевнено на майбутніх співбесідах.

Читайте також