ОЛЕКСІЙ НАВАЛЬНИЙ ВПЕРШЕ ПІСЛЯ ОТРУЄННЯ ЗРОБИВ ДОПИС У СОЦМЕРЕЖІ

ОЛЕКСІЙ НАВАЛЬНИЙ ВПЕРШЕ ПІСЛЯ ОТРУЄННЯ ЗРОБИВ ДОПИС У СОЦМЕРЕЖІ

На своїй сторінці в соціальній мережі російський опозиціонер, засновник Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексій Навальний опублікував перше фото з клініки «Шаріте», в якій знаходиться на лікуванні після отруєння.

Привіт, це Навальний. Сумую за вами. Я досі майже нічого не вмію, але ось вчора зміг цілий день дихати сам. Взагалі сам. Ніякої сторонньої допомоги, навіть найпростіший вентиль в горлі не використав. Дуже сподобалося. Дивовижний, недооцінений багатьма процес. Рекомендую , – іронічно підписав знімок опозиціонер.

Нагадаємо, вранці 20 серпня під час перельоту з Томська в Москву Олексію Навальному стало погано. Незабаром він втратив свідомість. Літак здійснив екстрену посадку, чоловіка госпіталізували. Там він впав у кому. 22 серпня Навального перевезли на лікування до берлінської клініки «Шаріте». За результатами дослідження лабораторій трьох країн, Навального отруїли нервово-паралітичною речовиною з групи «Новачок».

7 вересня політика вивели з коми, а згодом відключили і від апарату штучної вентиляції легень, він вже почав вставати з лікарняного ліжка. Які наслідки для організму очікують опозиціонера в майбутньому, лікарі поки спрогнозувати не можуть.

Читайте також