Не поспішайте довіряти всьому, що чуєте від знайомих – гороскоп на 31 травня

Не поспішайте довіряти всьому, що чуєте від знайомих – гороскоп на 31 травня

31 травня відганяйте заздрощі й лінощі. Не лякайтеся змін. Багато чого зумієте, якщо перестанете боятися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цієї п'ятниці траплятиметься багато нестандартних ситуацій, - говорить астрологиня. - Люди частіше помилятимуться у розрахунках і діях. Складно буде порозумітися з колегами й партнерами. Будь-який поступ у справах наражатиметься на перешкоди. Не варто змінювати місця роботи. Знайомство з новими людьми навряд чи буде вдалим. Не поспішайте довіряти всьому, що чуєте від знайомих. Приділіть увагу літнім людям. Вони потребуватимуть допомоги й розради. Не залишайтеся надовго на самоті. Цього дня не слід переобтяжувати шлунок. Уповільнюється обмін речовин. Виникатимуть проблеми з травленням. Можна провести одноденне голодування. Багато грошей, пригод та спокусливих пропозицій останній день весни підкине Овнам, Дівам, Ракам і Стрільцям.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Хотітимете зустрічей і розваг. Для коханих кожна така вилазка до товариства буде стресовою. Не ображайтеся на їхнє бажання залишитися вдома.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Якщо хочете чогось досягти, доведеться прокидатися раніше і працювати удвічі більше. Вивчайте свій родовід, записуйте спогади старших членів родини. Збирайте фото пращурів для сімейного архіву. Згодом це допоможе вам краще розібратися у собі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, аби не втратити їхню довіру.

Рак (22 червня - 22 липня)

Доведеться робити те, чого найменше хотіли. Це втомлюватиме. На підтримку впливових друзів розраховуйте у вихідні. У кишені побільшає грошей. Це час зародження цікавих стосунків. Зустрінете партнера, який доповнюватиме вас.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Проведіть цей день із сім'єю. Поїдьте у зоопарк чи на озеро. Бережіть вуха від протягу. Не сидіть під кондиціонером.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко буде знайти спільну мову з дітьми. Наберіться терпіння. Друга половина дня - сприятливий період для початку справ. Відмовтеся від покупки меблів. Не варто здавати в ремонт телефони і годинники.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Багато досягнете, якщо будете наполегливі та впевнені в собі. Боягузи тупцюватимуть на місці найближчі пів року. Опівдні виходити на сонце небезпечно. Краще подрімайте годину.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Краще почуватимуться ті, хто почне втілювати плани та мрії в життя. Не бійтеся експериментувати. Погоджуйтеся на нову посаду. Встановлювати програми на смартфонах краще увечері.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Повертатися до колишніх стосунків не варто. Партнери не зміняться заради вас, а вам набридне підлаштовуватися під них. Мозок потребуватиме кисню. Бігайте, гуляйте в парку. Вдалий час, аби завести кота чи собаку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Успіх чекає на тих, хто займається улюбленою справою. Не розпочинайте стосунки. Нові партнери принесуть неприємності. Стережіться кишкових інфекцій. Не їжте брудних фруктів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Годі вестися на рекламу. Зараз нікому довіряти не слід. Багато чого вдасться, якщо діятимете за планом. Покупки цього дня будуть вдалі. Варто змінювати меблі й техніку у домі. Частіше говоріть коханим, як сильно їх любите. Шпору на п'яті видаляйте лазером.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хапайтеся за можливості, що пропонує цей день. Сміливо можна змінювати професію. Нехай вас не лякають ні вік, ні відсутність досвіду. Роботодавець готовий вчити і розвивати людину, яка багато знає і готова рухатися вперед.

Читайте також