Не будьте легковірними. Є ризик потрапити під вплив непорядних людей – гороскоп на 12 червня

Не будьте легковірними. Є ризик потрапити під вплив непорядних людей – гороскоп на 12 червня

12 червня зав'яжете чимало корисних знайомств, які регулярно виручатимуть. Обмінюйтеся контактами і домовляйтеся про зустрічі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це особливий час для налагодження особистого життя, - говорить астрологиня. - Знайомство в соцмережах викличе приємні враження. Але щось стримуватиме вас від побачення з людиною, яка сподобалася. Не варто розпочинати будівництво чи ремонтні роботи. Справа затягнеться й дорого коштуватиме. Невдалою також буде зміна місця роботи. Нова посада розчарує. Перенесіть на кінець робочого тижня проведення рекламних кампаній і розсилання резюме. Не будьте легковірними. Є ризик потрапити під вплив непорядних людей. Бережіть горло від переохолодження. Не пийте холодні коктейлі. Уникайте купання в холодних водоймах. Тельцям, Ракам, Дівам і Стрільцям варто готуватися до найкращого. Ваш зоряний час розпочинається цієї доби.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Поставте власні інтереси на перше місце. Подбайте про захист особистих кордонів. Довіряйте своїй інтуїції. Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші справи.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не варто призначати наради й зустрічі. Розмова піде не за планом. Будьте обачні зі словами. Утримайтеся від критики на адресу друзів. Вони будуть вразливими і цього не подарують.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Насолоджуйтеся тим, що маєте. Не варто заводити нових домашніх улюбленців. Вони погано піддаватимуться дресируванню і принесуть чимало шкоди оселі. Зачекайте з цим до вихідних.

Рак (22 червня - 22 липня)

Подумайте, чого вам бракує для щастя. Займіться самоосвітою. Завітайте до перукарні чи косметолога. Обновіть гардероб. Куплені цього дня речі личитимуть вам.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Навколо багато спокус, але це не означає, що варто набратися кредитів і задовольнити усі свої бажання. Розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями. Звільніть себе від стосунків, які частіше засмучують, ніж приносять задоволення. Попереду період високих доходів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Постійно стоятимете перед вибором: робота чи сім'я. Не втрачайте голову. Ви зумієте все розумно збалансувати. Дізнаєтеся багато нового про людей, із якими знайомі не один рік. Не поширюйте чуток.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ваша креативність вражатиме. Тільки сил на усі справи може забракнути. Організм потребує вітамінної підтримки та повноцінного сну. Зняти стрес допоможуть ранкові пробіжки та хобі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Хотітиметься у відпустку. Не переривайте навчальні курси. Це дасть гарні результати. Пожертвуйте частину заробленого на потреби нужденних. Переказуйте кошти на рахунок волонтерів. Ваша щедрість повертатиметься сторицею.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вдалими будуть покупки. Якщо планували придбати побутову техніку для дому, зробіть це до обіду. Таланитиме тим, хто займається продажами. Не опустіть шанс вигідно збути товар. Цього дня варто рекламувати свої товари і послуги.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

До вас липнутимуть гроші та вигідні проєкти. Не відмовляйтеся від додаткових підробітків. Це дасть змогу вам здійснити давно омріяну покупку. Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вас оточать увагою партнери, до яких вам буде байдуже. Не подавайте надію на стосунки новим залицяльникам. Одразу розставте усі крапки над "і". Тоді вам вдасться залишитися друзями.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це вдалий період, аби відкинути те, що заважає зробити відчутний ривок уперед. Завершуйте справи, які стали для вас тягарем. Купіть нову модель смартфона, зробіть ремонт у спальні, замініть матрац. Червень - це місяць великих можливостей.

Читайте також