Найунікальніший день у році: кому фортуна усміхатиметься на кожному кроці – гороскоп на 21 серпня

Найунікальніший день у році: кому фортуна усміхатиметься на кожному кроці – гороскоп на 21 серпня

21 серпня добре працюватиме інтуїція. Скористайтеся можливістю прийняти правильні рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Якщо хочете, щоб до вас потягнулися цікаві проєкти та високі доходи, спробуйте цього дня зробити так, як велить внутрішній голос, - говорить астрологиня. - Не складеться розмова з братами, сестрами і племінниками. Не варто ходити в гості. Візит залишить неприємні враження. Знадобиться впевненість у собі. Настав час реалізовувати плани і допомагати з цим колегам. З'явиться перспектива заробити солідну суму. Вдалий час для розширення бізнесу. Для багатьох цей вівторок стане найунікальнішим днем у році. Левам, Терезам, Скорпіонам і Водоліям фортуна усміхатиметься на кожному кроці.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це період розквіту і стабільності. Залишайтеся чесні самі з собою. Прислухайтеся до власних бажань. Цього дня вони неодмінно здійсняться.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не ігноруйте болю у правому підребер'ї. Це сигнал, що треба серйозно зайнятися своїм здоров'ям. Відмовтеся від жирної їжі та напівфабрикатів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вдасться збільшити заробіток і просунутися в кар'єрі. Не йдіть проти закону. Карма наздожене кожного.

Рак (22 червня - 22 липня)

Увечері зустріньтеся з друзями. Їхні поради допоможуть вийти зі скрути і стануть підказкою, як вдало заявити про себе восени. Співбесіда завершиться серйозними змінами в житті. Доведеться працювати за двох. Але за це вас щедро винагородять.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Менше часу проводьте у смартфоні. Насолодіться прогулянкою з дітьми, прочитайте улюблену книгу. Найкращу підказку цього дня отримаєте від молодших членів родини.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Добре вестиметься винахідникам. Розраховувати на преміальні марно. Мудро розпоряджайтеся грошима, що надходять. Молодші родичі потребуватимуть розради та відвертої розмови.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Будьте вірними власним переконанням. Робіть так, як хочете ви, а не ваші рідні та друзі. Ніхто, окрім вас, не знає, як буде краще.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цей день стане мегауспішним для тих, хто не відкладає життя на потім, а досягає поставленої мети тут і зараз. Дозвольте собі бути по-справжньому щасливими.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Багатьох може підвести терпіння. Люди ламатимуть стереотипи і викидатимуть зі свого життя усе зайве. Добрий час, аби обдумати, чим хочете займатися восени.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Без жалю прощайтеся з зайвими речами. Звільніть шафи від непотребу. Не їжте на ніч. Легко набиратиметься зайва вага. Не час експериментувати з косметикою. З'явиться алергія.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Таланитиме терплячим. Беріться за справи, для яких зараз нема перепон. Цього дня легко та цікаво піде навчання. Можна записуватися на курси вивчення іноземних мов.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Повертатимуться люди з минулого. Не варто знову підпускати їх близько до себе. Стосунки скоро вичерпають себе.

Читайте також