Наомі Кемпбелл зізналася, що страждала від алкогольної та наркотичної залежності

Наомі Кемпбелл зізналася, що страждала від алкогольної та наркотичної залежності

Супермодель Наомі Кемпбелл вперше розповіла, що на початку своєї кар'єри страждала від алкогольної та наркотичної залежності. У документальному фільмі "Супермоделі" від AppleTV всесвітньо відома манекенниця зізналася, що в 90-х почала зловживати наркотиками, щоб заглушити дитячу травму, після того, як її покинув батько, а також через смерть близького друга, дизайнера Джанні Версаче. Про це пише Daily Mail.

 - Покійний дизайнер Аззедін Алайя був моїм хрещеним татом. Завдяки йому я дізналася, що таке обрані сім'ї. Те саме стосується і Джанні Версаче. Він дуже тонко відчував мене, ніби підштовхував мене. Він підштовхував мене вийти за межі і піти далі, коли мені здавалося, що я не можу цього зробити. Тому коли він помер, моє горе стало дуже сильним, - зізналася ікона моди. - Коли я почала вживати, однією з речей, яку я намагалася приховати, було лихо. Ви думаєте: "О, це залікує мені рани". Це не так. Це може викликати такий величезний страх та тривогу. Тому я дуже розлютилася.

Переломний момент, який змусив її переосмислити своє життя і подолати залежність, стався під час однієї з фотосесій у 1999-му. Тоді Наомі знепритомніла прямо на зйомці. Усвідомлення того, що вона підвела команду людей, змусило її лягти до реабілітаційного центру.

У документалці Кемпбелл також згадала судові позови проти неї та вироки за жорстоке поводження зі співробітниками. Один із таких був винесений у лютому 2000 року, коли вона визнала себе винною у нападі на особистого помічника. Через шість років подібні позови проти неї висунули й інші співробітники.

- Щодо моїх помилок, я завжди визнавала їх. Я вирішила пройти лікування. Це була одна з найкращих речей, які я могла зробити для себе на той час. Страшно взяти дзеркало і подивитися в нього. Мені знадобилося багато років, щоб упоратися з цим, - уточнила Наомі.

Документальний фільм "Супермоделі" присвячений історіям чотирьох знаменитих манекенниць, їхнього впливу на модну індустрію: Лінді Євангелісті, Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл та Крісті Тарлінгтон.

Читайте також