На кого чекає найкращий день у році - гороскоп на 14 грудня

На кого чекає найкращий день у році - гороскоп на 14 грудня

14 грудня - вдалий день для дослідників і науковців, бухгалтерів і вчителів. Повертайтеся до раніше не розв'язаних завдань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього разу буде знайдено оптимальне рішення, - говорить астрологиня. - Триває кризовий період у представників творчих професій. Приділіть більше часу формальній стороні справи. Відкладіть на деякий час пошук оригінальних творчих рішень. Можна планувати зустрічі й невеликі подорожі. Проте варто утриматися від ухвалення важливих рішень. Згодом доведеться їх переглядати. Вдалий час для початку курсу відновлення організму після перенесеної хвороби. Ведіть активний спосіб життя. Ходіть пішки. Не слід іти на прийом до стоматолога. Лікування піде невдало. Цього дня легше пошкодити зуби, ніж вилікувати їх. Це вдалий час, аби навчатися і складати плани на майбутнє. На Тельців, Дів, Скорпіонів і Водоліїв чекає найкращий день у році.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Людям не властива буде стриманість. Вони говоритимуть правду у вічі. Не ображайтеся і не беріть це близько до серця. Знайте собі ціну і очистіть простір від недоброзичливців.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Здійсніть усі необхідні покупки та виплати у першій половині дня. Ввечері з грошима не щаститиме. Не варто відкривати кредитки та класти гроші на депозит.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Хочеться як краще. А виходить як завжди. Змиріться. Поки що на зміни в особистому житті чекати не варто. Особлива зустріч чекає на вас перед Різдвом.

Рак (22 червня - 22 липня)

Усе йтиме за планом. Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками. Рівень заробітку продовжує зростати. Не варто купувати меблі. Відкладіть покупку техніки до вихідних.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Успіх супроводжуватиме вас у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід. Але на все необхідне коштів вистачатиме. Підніме настрій нова страва, яку приготуєте на сімейну вечерю. Не відмовляйте собі у задоволенні.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Дійте без вагань, якщо хочете досягти успіху. Вдалий день, аби купити продукти до святкового столу. Скористайтеся вигідними пропозиціями.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це гарний день для покупки одягу і взуття. Не відкладайте на завтра справи, які можна завершити сьогодні. Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Отримаєте премії та подарунки, на які не сподівалися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Будете в шоці від власних везінь. За які б справи не бралися, успіх - на вашому боці. Насолоду приноситиме кулінарія. Експериментуйте на кухні і дивуйте рідних новими шедеврами. Цей день найкраще підгодить для косметичних процедур. Варто йти до масажиста, робити нові зачіску та манікюр.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Здайте в оренду квартиру, в якій не проживаєте. Альтернативні джерела заробітків виручатимуть. Підберіть новий крем для обличчя і рук. Неправильне харчування призведе до проблем з печінкою і підшлунковою. Відмовтеся від смаженої картоплі та фастфуду.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не будуйте наполеонівських планів. Налагоджувати новий бізнес не слід. Він навряд чи стане прибутковим. Намагайтеся не ображати коханих. Не згадуйте прикрі моменти минулого.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Купуйте нові одяг і взуття. Обирайте практичні та перевірені моделі. Не втрачайте відчуття стилю. Четвер буде багатим на цікаві зустрічі. Листуйтеся, прийміть запрошення на зустріч однокласників, відвідайте друзів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відкриєте в собі нові таланти. Це призведе до позитивних змін на роботі. Організм потребуватиме вітамінів. Їжте волоські горіхи, готуйте цукерки з інжиру й чорносливу. Це допоможе відмовитися від солодощів.

Читайте також