На Хмельниччині ґвалтівник власної доньки отримав 15 років

На Хмельниччині ґвалтівник власної доньки отримав 15 років

Суд визнав чоловіка винним за 6-ма статтями Кримінального кодексу України і визначив йому максимальний термін покарання – 15 років за ґратами

У травні цього року педагоги школи, де навчались діти, побачили на тілі хлопчика тілесні ушкодження і повідомили про це до Шепетівського районного управління поліції. Під час проведення перевірки правоохоронці встановили домашнє насильство від 40-річного чоловіка.

Про це повідомив сайт Нацполіції України в Хмельницькій області. Він був раніше судимим, у тому числі за зґвалтування.

Тиранія, побої та жорстокість стосовно дітей стали для нього нормою. Злочини замовчували через постійний страх його жертв.

«Коли про садизм чоловіка стало відомо в поліції, кривдник зник. Втім, поліцейські оперативно розшукали його та взяли під варту», – сказано в повідомленні.

Під час слідства правоохоронці з’ясували жахливі подробиці знущань над дітьми. Доньку зловмисник ґвалтував протягом 5-ти років. А сина замикав взимку в холодному підвалі й обпікав жаром із печі. Також змушував дітей вживати наркотики.

Під час судових засідань зловмисник зізнався у скоєному.

Суд визнав підсудного винним за 6-ма статтями Кримінального кодексу України: «Зґвалтування», «Розбещення неповнолітніх», «Умисне легке тілесне ушкодження», «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини», «Зберігання наркотиків», «Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» і присудив йому максимальний термін покарання – 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, що вчора в Києві знайшли тіло колишнього судді Солом’янського райсуду столиці Сергія Зінченка, підозрюють самогубство.

На початку листопада стало відомо, що одинадцятирічну дівчинку із Закарпаття, яка вже незабаром може стати наймолодшою мамою в Україні, могли зґвалтувати. Понад те, про ймовірність злочину тривало мовчали. Зокрема, й представники соцслужб і медики, до яких вагітна зверталася по допомогу.

Читайте також