Мати загиблого військовика підтримує захисників

Мати загиблого військовика підтримує захисників

Валентина Осадчук, мати загиблого Петра Осадчука з села Воскодави, шо на Гощанщині, продовжує робити свій внесок у підтримку наших захисників. Нещодавно вона придбала для бійців першого прикордонного загону Державної прикордонної служби чотири FPV-дрони.

Разом з ним благодійниця презентувала військовикам 280 упаковок сухих душів, кілька ящиків дігтярного мила, вологих серветок, аерозолі та спреї для ніг. Також порадувала смаколиками, передала ящики з мівіною, печивом, вафлями, цукерками, кавою та чаєм.

Для прикордонників презенти стали неочікуваними. Отримана допомога не помістилася в один автомобіль.

- Ми їхали за дронами, знали, що ще щось буде, але не уявляли масштаби. За раз все не вдалося забрати. До ініціативи пані Валентини долучилися волонтери з Червоного хреста та місцева Гощанська громада, - розповідає прикордонниця Олена.

Це вже третя партія безпілотників від пані Валентини для Донецького загону "Перші з честю", в якому служив її син Петро.

27-річний Петро Осадчук, кулеметник з позивним "Копчьоний", загинув, захищаючи Соледар 9 січня 2023 року. Він був єдиним сином та опорою у мами.

Читайте також