Мати загиблого військовика передала нові речі із свого бутика до волонтерського штабу

Мати загиблого військовика передала нові речі із свого бутика до волонтерського штабу

Мати загиблого Героя Валентина Коноводова зі Здолбунова Анжела Мазурук передала нові речі та взуття до Рівненського обласного волонтерського штабу, щоб допомогти сім'ям загиблих Героїв. Про це повідомили у КЗ "Ветеранський простір" РОР.

Як розповіла Суспільному директорка комунального закладу Ольга Яковлєва, подібний випадок допомоги у них — вперше:

- Анжела займалася підприємницькою діяльністю і вирішила частину нового товару зі свого бутика передати таким самим як і вона, дружинам і мамам наших загиблих захисників... Там одиниць, мабуть, більше ста. Це платтячка, штани, спіднички, футболки.

Валентин Коноводов у 2018 році був мобілізований на контрактну службу, яку проходив у 1-му окремому батальйоні морської піхоти ВМСУ (Миколаїв). Під час ООС на сході України виконував бойові завдання як снайпер. У серпні 2021 року після закінчення контракту виїхав з дружиною за кордон.

З початком повномасштабного вторгнення РФ до України наприкінці лютого 2022 року повернувся на Батьківщину. З початку березня 2022 року був оператором 73-го морського центру спеціальних операцій імені кошового отамана Антона Головатого ССО ЗСУ.

24-річний Валентин Коноводов загинув 10 червня 2022 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині, у зв’язку із отриманими несумісними з життям пораненнями. Він був морським піхотинцем, військовим ССО, майстром спорту з важкої атлетики.

На фото: Валентин Коноводов з мамою.

Читайте також