Кого переслідуватимуть слава та гроші – гороскоп на 4 січня

Кого переслідуватимуть слава та гроші – гороскоп на 4 січня

4 січня ви вміло викручуватиметеся із будь-яких ситуацій. Не бійтеся майбутнього, не сумуйте за минулим. Насолоджуйтеся життям, яке маєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день неймовірних зустрічей, - говорить астрологиня. – Не проходьте мимо людей, які потребують вашої допомоги. Погодьтеся на пропозиції, які отримаєте цього дня. Результатом будете задоволені. Люди дотримаються обіцянок і спонукають вас зробити відчутний крок вперед. Не засмучуйтеся, якщо щось не вийшло з першого разу. Дайте собі більше часу для роздумів і повторіть спробу через тиждень. Слава та гроші переслідуватимуть Овнів, Скорпіонів та Стрільців. Не цурайтеся важкої роботи. За неї вчасно і гарно платитимуть.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не бійтеся брати на себе відповідальність. Упевнено ідіть до мети. Зараз ви здатні здійснити свою мрію. Відкриєте у собі екстрасенсорні здібності. Бачитиме, що і кого чекає в майбутньому.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не намагайтеся справити на когось враження. Ваc цінуватимуть за креативний підхід та власну точку зору. Свою енергію направте на запуск нового проєкту. Він швидко знайде підтримку серед інвесторів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вам кортітиме про все дізнатися першими. Навчіться розрізняти правду від брехні. Не поширюйте пліток, особливо якщо вони стосуються ваших знайомих. Надовго посваритеся з людьми, які вам довіряли.

Рак (22 червня - 22 липня)

Сумніви заганятимуть у глухий кут. Вагатиметеся, чи варто розпочинати ремонт, вирушати на заробітки, відновлювати стосунки з колишнім партнером. Серце підкаже, яке рішення прийняти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Поверніть борги. Наведіть лад у документах. Позбудьтеся всього, що заважає. Викиньте у смітник мотлох. Віддайте нужденним речі, які не носите роками.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не витрачайте час на гонитву за надприбутками. Краще зосередьтеся на освіті. Вивчайте мови, подорожуйте. Враження та вміння, яких там набудете, скоро стануть у нагоді.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Будете забобонним. Довірятимете передбаченням знахарів і нумерологів. Відкиньте тривожні думки. Все буде так, як забажаєте.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це вдалий час для набуття нових навичок. Варто записуватися на курси іноземних мов. Вивчайте англійську. Легко буде влаштуватися на високооплачувану роботу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Дорожіть стосунками, які маєте. Аби не втратити коханих через флірт, відмовтеся від побачень і переписки з випадковими знайомими.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

До всього ставитиметеся по-філософськи та будете готові переживати будь-які складності. Вас вважатимуть надійними партнерами. Важко буде протистояти стресам. Не налягайте на заспокійливе. Нові ліки викликатимуть безсоння.

Водолій (21 січня - 20 лютого

) Будь-яку ситуацію ви зараз можете повернути на власну користь. Легко буде знайти спільну мову у колективі. Можете запустити чи придумати проект, який погодяться профінансувати інші і який принесе гарні доходи. Не відштовхуйте від себе коханих. Ваша байдужість може їх засмутити.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не турбуйте коханих та знайомих через дрібниці. Ризикуєте справити враження нав'язливої людини. Погодьтеся на запрошення друзів провести вечір разом. Недоліковані хвороби дадуть ускладнення на слух і нюх.

Читайте також