Хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 21 грудня

Хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 21 грудня

21 грудня - вдалий день для активних і рішучих. Не зволікайте з утіленням своїх планів у життя. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

- Найкраще вдаватимуться практичні справи, - говорить астрологиня. - Будуйте, переїжджайте, займіться прибиранням і наведенням ладу в господарстві. Плануйте подорожі й відрядження. Не гайте часу на перемовини й дискусії. Вони не будуть плідними. Не найкращий час для налагодження особистого життя. Пошуки своєї пари не дадуть результату. Нові знайомства розчарують і принесуть забагато клопоту. Відкладіть проведення косметичних процедур. Зростає ризик побічних ефектів від нової косметики. Улюбленцями долі себе відчують Тельці, Терези, Скорпіони та Водолії. Ви зможете дозволити собі більше, ніж раніше. Ці знаки зодіаку будуть найбагатшими.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не час починати нового курсу навчання. Він не принесе ані користі, ані задоволення. Утримайтеся від публікації реклами свого бізнесу. То буде антиреклама.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Загострюються конфлікти. Руйнуватиметься все, що погано було побудовано. Це стосується і техніки, і стосунків, і бізнес-планів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ідеї, що зародилися цього дня, виявляться безперспективними. Логіка підводитиме. Старі, перевірені схеми роботи перестануть працювати. Зупиніться й дайте собі час подумати, що стала причиною цього.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вам легко вдаватиметься робота, з якою ніхто не справився. У колективі вас поважатимуть за працелюбство та розум. Не бійтеся недосвідченим. Експериментуйте, навчайтеся, обмінюйтеся досвідом.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Виявляйте наполегливість навіть якщо щось не вдається тут і зараз. Гарний час для придбання нового обладнання. Залучайте до співробітництва нових людей. Сміливо експериментуйте у бізнесі та навчанні. Самотнім час шукати свою пару.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ставтеся іронічно до невдач. Почуття гумору допоможе зберегти високу працездатність. Похід по крамницях буде невдалим. Куплені речі не служитимуть довго. Перенесіть шопінг на вихідні.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкладіть на пару днів відкриття нових напрямків роботи. Вони виявляться збитковими. Пильнуйте за оформленням паспортів, договорів та свідоцтв, аби уникнути помилок.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Почуватиметеся улюбленцем долі. Легко підуть справи, які раніше були не під силу. Гарний день для початку будівництва чи ремонту. Проте можуть виникати проблеми з постачанням необхідних матеріалів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не час призначати першого побачення. Пошуки своєї пари краще відкласти до наступного року. Відмовтеся від покупки авто чи побутової техніки. Частіше робіть перерви на відпочинок.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Прислухайтеся до своїх бажань. Побалуйте себе невеличними подарунками. Зробіть манікюр та зачіску. Коли справа зайшла у глухий кут, пам'ятайте: добрим словом можна гори звернути. Цього дня люди будуть особливо схильними до компліментів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви втомилися від буденності. Підніме настрій вечеря в улюбленій кав'ярні. Потіште себе смачним десертом. Не завищуйте свої вимоги до обранців. Залишайтеся вірними тим, кого кохаєте.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це вдалий час для знайомств. Ходіть на вечірки та корпоративи, обмінюйтеся контактами. Цього дня вам пощастить зустріти хорошого друга та надійного бізнес-партнера.

Читайте також