Грамотно пишете англійською? Вас візьме на роботу британська королева

Грамотно пишете англійською? Вас візьме на роботу британська королева

Букінгемський палац шукає працівника, який відповідатиме на листи, що надходять на адресу королеви Великої Британії Єлизавети ІІ. Ідеальний кандидат повинен писати грамотною англійською мовою листи, які «надовго запам’ятаються адресатам».

Щодня до Букінгемського палацу надходять сотні листів з усього світу. Люди пишуть королеві, але 95-річна Єлизавета ІІ не в змозі відповісти кожному особисто. Цю роботу виконує спеціальна команда, яка гарантує, що жоден лист не залишиться без відповіді, незалежно від того, що у ньому було: непрості запитання чи звичайні привітання. Власне, саме до відділу, відповідального за королівську кореспонденцію, шукають нового працівника.

Згідно з оголошенням, розміщеним на Linkedin у у профілі The Royal Household, ідеальний кандидат повинен бути організованим, приділяти увагу деталям і бути здатним обробляти велику кількість інформації.

«Щороку ми одержуємо тисячі листів, — повідомили роботодавці. — У роботі відділу листування вашим завданням буде домогтися того, щоб кожен, хто написав лист, одержав персональну, своєчасну й грамотну відповідь, яка надовго запам’ятається адресату».

Які пропонують умови праці? Цілком конкурентні. Якщо підійдете, Букінгемський палац візьме вас у штат і платитиме 23 тисячі фунтів на рік. Матимете право на 33 дні відпустки, а також можливість удосконалюватися на спеціальних курсах.

Читайте також