Заблукалу місяць тому у лісі на Рівненщині досі шукають

Заблукалу місяць тому у лісі на Рівненщині досі шукають

Рідні 53-річної Олени Боровик із села Воронки Вараського району не втрачають надії знайти її. Місяць тому жінка пішла в ліс по ягоди та не повернулась. До лісу вона ходила регулярно в одному і тому ж напрямку. Однак коли надвечір 2 листопада не повернулась, родичі відразу кинулись її шукати. На ранок вже цілим селом пішли до лісу, але безрезультатно.

У селі кажуть, що пошуки Олени не припиняли протягом місяця. Лісівники, рятувальники, місцеві жителі прочісували місцевість навколо села, оглядали чагарники, водойми, об’їжджали навколишні села. Жінка наче скрізь землю провалилась.

Та коли вже вдарили перші морози, поліція знову організувала пошуки жінки, до яких залучили майже сотню людей. Шукають поліцейські, рятувальники, кінологи, військові, лісівники та волонтери. За допомогою квадрокоптера оглядають місцину згори. Залучили і поліцейського собаку, якому дали понюхати речі зниклої жінки, можливо, він виведе на її слід.

Жителі кажуть, що місцевість тут болотиста, до того ж чимало водяних пасток, які утворились під час вимивання бурштину. Але вони сподіваються, що їхня односельчанка не потрапила у жодну з них.

Чоловік зниклої жінки Володимир говорить, що його дружина щороку ходила у ліс по ягоди. Траплялось, що блукала, але її знаходили. Автомобілем чи мотоциклом привозили додому.

Тож вірить, що і цього разу її знайдуть.

Читайте також