DziDzio про розлучення після 20-річних стосунків:

DziDzio про розлучення після 20-річних стосунків: "Хочемо зробити це красиво"

Співак Михайло Хома або DziDzio розлучається з дружиною Ярославою після 20 років стосунків. Зараз пара готується до офіційного розірвання шлюбу, у якому перебували вісім років.

- Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Хочемо все зробити добре і красиво. Прийняли тверезе, розумне, обдумане рішення, — пояснив Хома артист у програмі "Світське життя".

Припущення, що причиною розлучення стали подружні зради, DziDzio відкидає.

- Я всі ці роки жив на роботі, — виправдовується він. За словами співака, в житті багатьох пар настає момент, коли всі розуміють, що партнера потрібно відпустити.

- На початку наших стосунків ми були, як діти, що йдуть в ліс. Ми не знали, що потрібно говорити, коли щось не влаштовує. Щось ми терпіли, щось у нас вийшло добре. Але життя не закінчується. Потрібно відпустити один одного, — вважає Хома.

Співак зізнався, що вони з Ярославою не живуть разом уже 9 місяців. Ярослава та Михайло разом навчалися в університеті культури в Києві та в парі багато років виступали на весіллях на Львівщині. Минулого року вона вирішила почати сольну кар’єру під псевдонімом SLAVIA, за що чоловік її критикував.

З пояснень Ярослави стало зрозуміло, що у них з DziDzio не вийшло створити сім'ю, про яку вони мріяли.

Читайте також