Довіряйте своїй інтуїції. Вона утримає вас від помилкових кроків – гороскоп на 26 вересня

Довіряйте своїй інтуїції. Вона утримає вас від помилкових кроків – гороскоп на 26 вересня

26 вересня - день шансів і великих можливостей. Організаторські здібності стануть в нагоді. Ваше уміння домовлятися виручатиме на кожному кроці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього четверга доведеться відмовлятися від частини планів через брак коштів та інших матеріальних ресурсів, - говорить астрологиня. - Утримайтеся від бажання діяти попри зовнішні несприятливі обставини. Краще зробити паузу. Довіряйте своїй інтуїції. Вона утримає вас від помилкових кроків. Цього дня важко буде зробити вибір. Це стосується й роботи, й особистих питань. Зачекайте з прийняттям важливих рішень. Змінювати місце роботи не варто. Нова посада не відповідатиме вашим очікуванням. Дайте собі ще тиждень на роздуми. Левам, Стрільцям і Скорпіонам варто приготуватися до небаченого успіху. Ваші мрії стануть реальністю.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Приймайте людей такими, якими вони є. Вчіться довіряти. Це гарний день, аби записуватися до ветеринара, робити вакцинацію і стерилізацію домашнім улюбленцям.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Допомагайте тим, хто просить. Станете опорою для багатьох. Вивчайте іноземні мови і програмування, здавайте на права. Це час професійного росту.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Заощадження стануть у нагоді. Вдасться купити земельну ділянку чи будинок. Не приховуйте від коханих плани на майбутнє. Їхні ідеї стануть вашим дороговказом.

Рак (22 червня - 22 липня)

Замислитеся над сенсом життя. Не спішіть відмовлятися від планів на цей рік. Той, хто зараз відступить, згодом шкодуватиме про це. Не судіть про людей під час першої зустрічі. Зовнішність виявиться оманливою.

Лев (23 липня - 23 серпня)

У кишені стане більше грошей. Нехай жодні неприємності не зіпсують ваші плани. Слабкими будуть нігті і волосся. Зробіть нову зачіску і манікюр. Придбайте новий бальзам для волосся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Контролюйте кожну гривню. Не варто витрачати кошти на те, від чого можна обійтися. Дослухайтеся до коханих. Вони пророкуватимуть майбутнє і застережуть від помилок.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Діти жадатимуть вашої уваги. Читайте і малюйте разом. Напруга у країні та невпевненість у завтрашньому дні змусить багатьох призупинити свій бізнес. Зробіть невеликі канікули, аби переосмислити те, що відбулося, і рушити вперед.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Все, що плануєте зробити добре, встигніть завершити до обіду. Важко йтиме навчання. Вчителям і батькам доведеться кілька разів повторювати дітям матеріал.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ігноруйте тривожні сни. Вони не будуть віщими. Попереду кращі часи. Доля зведе із хорошими людьми. За добро вам відплатять сторицею. Купіть зручне взуття.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не беріть на себе чужі обов'язки, доки не впоралися із власними. Мало що вдаватиметься з першого разу. Несприятливий день для оформлення спадщини, купівлі і продажу авто.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Загострюється інтуїція. Відчуєте, що вам потрібне, а від чого краще відмовитися. Марно намагаєтеся когось причарувати. Зараз закохуватиметеся ви, але не у вас.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Ви нетерплячі, готові йти у бій. Схаменіться. Робота 24/7 протягом попередніх двох місяців добряче виснажила кожного. Повноцінний сон допоможе відновитися.

Читайте також