Дитячий майданчик - від родини загиблого снайпера

Дитячий майданчик - від родини загиблого снайпера

У селі Береги, що на Млинівщині, родина полеглого у бою односельчанина відкрила дитячий майданчик. Нові ігрові комплекси встановили на території дитячого садка "Калинка".

Роман Чемчук народився в селі Береги. Закінчив сільську школу. Потім здобув фах формувальника м’ясних виробів у професійно-технічному училищі. Працював на приватному підприємстві. Любив риболовлю, мисливство і тварин, особливо собак. Під час повномасштабного російського вторгнення Роман поповнив лави Збройних сил України. Служив у 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Воював на Донеччині.

- Роман був дуже добрим сином і братом, працьовитим, веселим. Завжди був готовий допомогти, вмів підтримати і дати слушну пораду. Коли щось робив, то якнайкраще. Дуже любив спінінгову риболовлю, обожнював собак. У пам'ять про нього залишився пес – німецька вівчарка Джек. Нам дуже не вистачає Роми. Біль, сум, сльози і вдячність за подвиг, який він зробив для нас і нашої України! Назавжди в наших серцях. Ти – наш Герой, Рон, – розповіла сестра загиблого Тетяна Бондарук.

Снайпер Роман Чемчук (позивний Рон) помер 25 лютого 2023 року в Дніпропетровській лікарні. 22 лютого під час виконання бойового завдання біля міста Мар'їнка на Донеччині потрапив під ворожий обстріл та отримав важкі поранення. Захиснику було 36 років.

Читайте також