Деякі дерева краще не висаджувати у дворі свого будинку

Деякі дерева краще не висаджувати у дворі свого будинку

Є саджанці-вампіри, які шкодять людині, витягують усю енергію або можуть виселити з обійстя. Які дерева краще не садити на подвір'ї, розкаже Gazeta.ua.

Ялина

Вона вважається деревом-вампіром. Ялина – володар і любить свободу. Красиве дерево може стати причиною проблем у особистих стосунках. Тому часто стає причиною розладу в сім'ї. Також дерево може спричинити невдачі.

Верба

У цієї рослини дуже погана репутація. Старі люди вірять, що ця рослина може призвести до смерті людину, яка садила її.

Береза

Це красиве дерево можна садити біля будинку, але не у дворі. Якщо проігнорувати цю рекомендацію, то у жінок можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Відомо, що в стовбур берези ніколи не потрапляли блискавки, тож її здавна висаджували неподалік оселі. Вона захищала від грози.

Дуб

Це вкрай позитивна рослина, проте небезпечна для чоловіків. Вважається, що у чоловіків можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Бузина

"Бузина відганяє нечисті сили. Але не для кожної людини вона є позитивною. Бузина пов'язана з 13 числом. На 13 день відбувається зміна в її рості та структурі", - говорить Gazeta.ua селекціонер Микола Завальний.

Калина

Виживе з обійстя. Кущ цвістиме, родитиме, а людей не буде. "Знаю кілька таких дворів, де буйно родить калина, а будинки порожні. Померли діди, баби, батьки і діти", - каже садівник.

Навіть горіх має гнітючу енергетику. Це дерево підходить не усім. Він навіть впливає на інші рослини, які ростуть поряд, пояснює селекціонер.

"Береза, тополя та осика любить аби лише їм приділяли увагу. Якщо березу садити біля хати, то вона вибере когось із сім'ї, якого буде любити, інших - зненавидить. Вони не затримаються в тому будинку. В кращому випадку вони покинуть обійстя і кудись виїдуть. В гіршому – помруть. Це ж стосується тополі та осики", - додає Завальний.

Читайте також