День зимового сонцестояння - кому він принесе щастя та успіх

День зимового сонцестояння - кому він принесе щастя та успіх

22 грудня Сонце переходить до знаку Козорога. Починається календарна зима – час кардинального оновлення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Можна думати про зміни в житті, складати плани на наступні три місяці, - говорить астрологиня. - Позбавтеся всього, що заважає вам рухатися вперед. Погоджуйтеся на нові пропозиції. Пробуйте себе в нових видах діяльності. Не варто дослухатися до оточення. Цього дня приймайте рішення самі. Добре працюватиме голова. Можна розпочинати новий курс навчання. Витрачайте гроші економно. Триває складний фінансовий період. Можна пересаджувати кімнатні рослини. Вони добре вкореняться й швидко ростимуть. Не допускайте переохолодження тіла. Особливо вразливим стає горло. Пийте теплі напої. У день зимового сонцестояння щастя та успіх переслідуватимуть Тельців, Левів, Стрільців і Козорогів.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Робота у команді не приноситиме особливого результату. Колеги не проявлятимуть особливого ентузіазму. Втомлені обличчя колег помітите просто зранку. Більше обов'язків доведеться взяти на себе.

Телець (21 квітня - 20 травня)

День більш сприятиме інтелектуальній праці. Фізична робота швидко втомлюватиме. Надвечір втома валитиме людей з ніг. Проте саме під кінець робочого дня все почне вдаватися.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Дотриматися зарання спланованого графіку роботи не вдасться. Доведеться змінювати плани. Добре почуватимуться кмітливі та винахідливі люди. Ви знайдете вихід із будь-якого становища.

Рак (22 червня - 22 липня)

Без особливих на то причин може нахлинути ностальгійний настрій. Перегляньте старі фото. Зателефонуйте давнім знайомим. Згадайте разом із близькими кращі моменти року, що минає.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Частіше вередуватиме малеча. Батькам не вистачатиме мудрості й терпіння. Важко буде порозумітися зі старшими родичами. Утримуйтеся від алкоголю. Не варто йти до перукарні чи до косметолога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Невдалий день для проведення косметичних процедур. Відкладіть на вечір придбання нового одягу. Вдалим буде придбання взуття.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Більшість справ по можливості варто перенести на вечірню годину. Вдало підуть переговори. Співбесідники розумітимуть одне одного з першого слова.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цей день не годиться для створення нового. Не варто змінювати місце проживання і відкривати власний бізнес. Звільніть свої оселі від зайвого. Так ви можете знайти давно втрачену цінну річ. Вдалий час, аби записуватися на курси водіння чи іноземних мов.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Складайте плани на наступний рік. Подумайте, що вдалося цього року і чи виправдалися ваші сподівання. Це день особливих новин та пропозицій. Скористайтеся ними, щоб почуватися впевненіше у наступному році.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Розпочинається період ваших днів народжень. Складіть свої листи бажань. Не соромтеся просити у друзів та родичів те, чого давно хочете. Тоді подарунки приноситимуть радість.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Усе вдаватиметься, і це надихатиме до наступних звершень і перемог. Не бійтеся братися за непрості завдання. Тільки вам під силу розв'язати їх швидко та геніально. Вкладайте гроші у нову техніку. Вона служитиме довго та надійно.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Почуватиметеся розгубленими, бо доведеться взяти на себе обов'язки друзів і родичів. Сьогодні допомагаєте ви, завтра – вам. Не відмовляйте тим, хто на вас розраховує. За добро вам відплатять сторицею.

Читайте також