Чотири Герої з Рівненщини віддали життя у боях за Україну

Чотири Герої з Рівненщини віддали життя у боях за Україну

19-річного Артема Рудику вчора провели в останню дорогу. Сотні земляків прийшли віддати данину поваги молодому воїну. Боєць загинув 20 травня під час бойового зіткнення з противником поблизу Катеринівки Луганської області. Поховали військовослужбовця у селі Великий Мидськ. В Артема залишилися батьки та молодші брати і сестри. Він був старшим сином у багатодітній родині, розповіли у Рівненській ОВА.

Михайлу Плісаку було лише 24 роки. Його життя обірвалося 1 червня під час бойового зіткнення на Запоріжжі. Прощання відбулося у Мізоцькій громаді, що на Здолбунівщині. У загиблого Героя залишилася мати, брати та сестра. Поховали Михайла у рідному селі Дермань Друга.

Вчора на Поліссі попрощалися з 23-річним Леонідом Романюком. Він обороняв нашу країну на посаді командира такелажного відділення бригадної артилерійської групи. Помер 28 травня в районі Бахмута. Поховали Леоніда в селі Новосілки, що на Володимиреччині.

Вараська громада попрощалася із військовослужбовцем Олексієм Фарбеєвим. Уродженець Харківщини останні два роки проживав на Поліссі. 37-річного Олексія Фарбеєва мобілізували у березні, він добровільно пішов захищати Україну. Після боїв у Сєвєродонецьку бригаду вивели на доукомплектування в один із населених пунктів на Дніпропетровщині, там 24 травня Олексій помер уві сні – зупинилося серце. Поховали захисника у Старій Рафалівці. Без батька залишилося двоє дітей.

Дякуємо за вашу відданість! Не забудемо! Вічна слава загиблим Героям!

 

Читайте також