Чому цей день такий особливий для кожного - гороскоп на 19 грудня

Чому цей день такий особливий для кожного - гороскоп на 19 грудня

19 грудня будьте чесними самі з собою. Не відмовляйтеся від власних мрій, аби догодити комусь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це особлий день, який багатьом підкаже, куди краще рухатися далі, - говорить астрологиня. - Довіряйте інтуїції. Зумієте вчасно спинитися і не накоїти помилок. Не варто змінювати роботу чи професію. Почастішають непорозуміння між колегами. Не слід іти з проханнями чи пропозиціями до шефа. Вас не почують. Не затримуйтеся на роботі. Найбільш важливі справи чекають на вас удома. Цього вівторка слід присвятити час плануванню новорічних заходів. Купуйте подарунки, домовляйтеся з друзями, узгоджуйте свої плани з рідними. Довіряйте інтуїції. Не варто робити того, до чого не лежить серце. Добре йтиме торгівля. Проте можливі проблеми з транспортом. Самотні можуть знайти свою пару. Прийміть запрошення на побачення.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доведеться працювати за двох. Хтось із колег піде у відпустку. Не відмовляйтеся від підробітку. Це позитивно позначиться на вашій зарплатні.

Телець (21 квітня - 20 травня)

У ваше життя повернуться старі друзі. Вони багато чого нагадають і дадуть цінні поради на 2024 рік.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Нічний сон не даватиме повноцінного відпочинку. Утримайтеся від читання допізна. Налягайте на вітаміни. Візьміть відпустку перед святами, щоб навести лад в оселі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не йдіть на співбесіду з питання працевлаштування. Знайдеться причина для відмови. Люди не погоджуватимуться одне з одним. Тому робота наодинці стане більш результативною.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Зачекайте з обіцянками, якщо не плануєте продовжувати стосунки з коханими. Розставте усі крапки над "і". Нагадає про себе кон'юктивіт та алергія. Майте під рукою очні краплі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не забувайте радитися з коханими. Вирішення важливих родинних питань перенесіть на вечір. Купувати взуття краще до обіду. Якщо замовляєте товар в інтернеті, віддавайте перевагу післяоплаті.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Частину заробленого пожертвуйте на благочинність. Не дозволяйте батькам мирити вас з коханими. Це тільки нашкодить стосункам.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не розповідайте нікому про свої плани. Стережіться конкурентів. Вони крастимуть ваші ідеї і добре на цьому зароблятимуть.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Багато що вдаватиметься. Заробітки зменшуються, навантаження на гаманець зростає. Не найкращий час для пошуку подарунків. Відкладіть це на четвер.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

День обіцяє бути результативний. Затримуйтеся на роботі. Гарні заробітки отримаєте після заходу сонця. Заощаджуйте. Покупку авто відкладіть на наступний рік.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цінні речі губитимуться у транспорті. Стежте за своїми смартфонами. Фінансові претензії висуватимуть колишні чоловіки і дружини. Доведеться сплачувати аліменти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Похід по крамницях краще відкласти. Особливо якщо планували придбати побутову техніку. Її роботою залишитеся незадоволені.

Читайте також