Чим особливий останній день січня - астрологиня приголомшила прогнозом

Чим особливий останній день січня - астрологиня приголомшила прогнозом

31 січня вчіться чогось нового. Це заряджатиме і дозволить відволіктися від негативних емоцій. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день вдалих рішень, - говорить астрологиня. - Варто прийняти пропозиції з працевлаштування, мудро вкладати свої кошти. Зроблені цього дня покупки згодом принесуть прибутки. Варто купувати смартфони, ноутбуки, велосипеди і скутери. Розчаруєтеся у тих, кого покличете на побачення. Люди, яких кохаєте, запропонують дружбу. Вас такі стосунки навряд чи влаштують. Якщо хочете укріпити здоров'я, займіться спортом, який приносить задоволення. Біг, йога та спортивні танці, які розпочнете цього дня, гарно позначаться на фігурі. Останній день січня буде особливим. Вдасться змінити своє життя на краще. Прислухайтеся до власних бажань.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Насолоджуйтесь успіхами, але не зазнавайтеся. Не засиджуйтеся у чотирьох стінах. Гучно заявляйте про себе. Новим місцем роботи залишитеся задоволені. Про переїзд за кордон думати рано.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Цінуйте підтримку коханих і будьте щедрі на подяку. З вас братимуть приклад молодші члени родини. Сини і доньки часто копіюватимуть вашу поведінку. Будьте для них гідним взірцем.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На вас чекає підвищення. Ходіть на співбесіди. Утримайтеся від абортів. Перервана вагітність може спровокувати подальше безпліддя.

Рак (22 червня - 22 липня)

Це час високих заробітків і мудрих рішень. Частину заробленого заощадьте. Не слід витрачати гроші на дорогі і непотрібні речі та позичати кошти малознайомим людям.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Хороший настрій штовхатиме до пригод. Раптом захочеться змін. Краще не змінювати місце проживання. Якщо плануєте переїзд, то тільки в межах свого населеного пункту.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Беріть шлюб, якщо готові змиритися зі звичками коханої людини. Зміни когось після весілля навряд чи вдасться. Поставтеся з недовірою до нових знайомих. Вони хочуть розбагатіти за ваш рахунок.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вам хотітиметься більше відпочивати. Але провівши цей день на дивані, можете втратити кілька цікавих пропозицій. Нагадають про себе спадкові хвороби. Не затягуйте з візитом до лікаря. Більше відпочивайте на свіжому повітрі, а не біля телевізора.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це час особливих зустрічей. Прислухайтеся до порад, які почуєте протягом дня. Люди, які з'являться на вашому шляху, віщуватимуть вам зіркове майбутнє.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Потішать зміни в інтимній сфері. Варто готуватися до переїзду та ремонту. Не намагайтеся стабілізувати свій тиск самостійно. Нові препарати можуть виявитися згубними для серця і печінки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Кохані можуть влаштувати вам перевірку на вірність. Утримайтеся від службових романів. Весна принесе звістку про поповнення у родині.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Багатьом забракне рішучості, щоб зробити крок на зустріч своєму щастю. Не бійтеся експериментувати і відстоювати власні інтереси. Цей день допоможе багатьом знайти себе, розкрити свої сильні сторони, відчути у собі здатність долати перешкоди і здобувати нові висоти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Рідні намагатимуться допомогти влаштувати ваше сімейне життя. Відмовтеся від знайомства на осліп. Вдасться здолати кілька шкідливих звичок і підібрати вдалу дієту.

Читайте також