Через келих вина: дружина Бориса Джонсона зі скандалом вигнала няню на третій день роботи

Через келих вина: дружина Бориса Джонсона зі скандалом вигнала няню на третій день роботи

Колишня няня новонародженого сина Бориса Джонсона Тереза Доуз планує судитися з експрем'єром. Жінка заявила, що дружина Джонсона Керрі звільнила її на третій день після початку роботи через келих вина.

Конфлікт трапився після того, як Керрі побачила, що Доуз п'є вино з Борисом на честь новонародженого сина. Про це пише Mirror.

Дружина експрем'єра викликала таксі й дала няні 15 хв., щоб та зібралася і залишила дім.

"Я була приголомшена. Я пішла до Бориса на кухню. Я сказала: "Вибачте, якщо я вас образила". Він не знав, що робити. Він сказав: "Я не знаю, що сказати, у неї гормони, вона щойно народила, це не в моїй владі". На мою думку, все це тому, що я випила з ним келих вина, і їй це не сподобалося", – розповіла Тереза.

Тепер Доуз хоче подати до суду, щоб отримати кілька тисяч фунтів стерлінгів. За її словами, вона уклала з Джонсонами контракт на три місяці, а вони оплатили їй лише роботу за 6 днів. Няня вважає, що має право на оплату за весь термін.

"Я пробула там лише три дні й навіть не встигла потримати дитину. Краще б я ніколи не зв'язувалася з ними, це був повний кошмар. Якщо чесно, це було непогане вино, але воно того не варте", – сказала жінка.

За словами Терези, Борис сам запропонував їй випити.

Свідком цієї бесіди стала мати Керрі – Жозефіна. Вона нібито ще тоді проявляла холод до жінки.

35-річна Керрі Саймондс – третя офіційна дружина 59-річного Бориса Джонсона. Торік пара зіграла весілля, і до вівтаря економна наречена пішла в орендованій сукні за $30.

Читайте також