Божа Благодать: у храмі на Рівненщині замироточила ікона

Божа Благодать: у храмі на Рівненщині замироточила ікона

У храмі у селі Бережки Сарненського району замироточила старовинна ікона, Ісуса Христа. Священнослужителі кажуть - таким чином Господь показує свою присутність з вірянами, повідомляє ITV media group.

Отець Тарас, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці розповідає про те, як вперше побачив краплі миру на старовинній іконі. Цьому образу Ісуса Христа не можуть злічити років - кажуть, може бути і триста, як і самому храму. Втім, каже - чи не вперше сталося чудо: зображення Сина Божого замироточило.

Нині у храмі ніде яблуку впасти. А все тому, що ця звістка за мить поширилась у Бережках, тож люди приходять сюди, аби відчути Божу присутність та благодать. За словами настоятеля храму, така добра звістка однозначно дає людям надію та сили. Парафіяни храму моляться за наших захисників та регулярно їм допомагають, тож вважають таке чудо - знаком, мовляв, вони на правильному шляху. Тож іще більше щирих людей, із відкритим до Бога серцем приходять, аби попросити вищі сили про перемогу та повернення наших захисників та захисниць додому в хорошому здоров'ї.

Протоієрей Тарас каже - не розміром краплі миру на полотні святого вимірюється духовність. Вона вимірюється серцем, вчинками та любов'ю до ближнього. Священнослужителі переконують, це хороша звістка для всієї України. Тому і вірять, що наша перемога не за горами.

Читайте також