Cесетра Селін Діон розповіла про самопочуття співачки та невтішні прогнози її лікування

Cесетра Селін Діон розповіла про самопочуття співачки та невтішні прогнози її лікування

Сестра канадської співачки Селін Діон Клоддет розповіла про самопочуття зірки, яка бореться із невиліковним захворюванням. В інтерв'ю She Amazing родичка артистки зізналася, що зараз вона перебуває під наглядом другої сестри Лінди і тісно співпрацює з дослідниками, що спеціалізуються на рідкісному захворюванні - синдромі м'язової скутості.

- Ми не можемо знайти якісь ліки, які працюють, але важливо мати надію. Чесно кажучи, я думаю, що їй здебільшого потрібний відпочинок. Вона завжди робить все можливе, намагається бути найкращою у своїй сфері. У якийсь момент ваше серце та тіло намагаються вам щось сказати. Важливо дослухатися до цього, - зауважила сестра зірки.

Діон розповіла про свою хворобу у соцмережах у грудні 2022 року. Синдром м'язової скутості - рідкісна недуга, на яку страждає всього одна людина на мільйон. За її словами, через спазми, що викликає захворювання, у неї почалися труднощі під час ходьби. Вони не дозволяють співачці використовувати свої голосові зв'язки як і раніше, і працювати на сцені. З цієї причини у травні артистка скасувала своє світове турне Courage.

Читайте також