Будьте наполегливими, долаючи перешкоди. За успіх цього дня доведеться поборотися – гороскоп на 5 червня

Будьте наполегливими, долаючи перешкоди. За успіх цього дня доведеться поборотися – гороскоп на 5 червня

5 червня доля усміхнеться мудрим і терплячим. Думайте, що говорите. А краще - просто мовчіть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цієї середи важливо буде вчасно промовчати, - говорить астрологиня. - Невчасно сказане слово може зіпсувати не тільки стосунки, але й кар'єру. Не хваліться своїми досягненнями. Фортуна може відвернутися від вас. Будьте наполегливими, долаючи перешкоди. За успіх цього дня доведеться поборотися. Відкладіть розмову з керівництвом. Здобути прихильність шефа саме цього дня буде складно. Вдалий час для обговорення нових ідей. Найцікавіше відбуватиметься у вузькому колі друзів. Тож не варто відмовлятися від зустрічі з ними. Найбільш везучими цього дня будуть Тельці, Леви, Терези, Скорпіони і Водолії. Насолоджуйтеся перемогами, смакуйте плоди своєї праці. Свято прийшло на вашу вулицю. Вигідними будуть покупки, особливо зроблені у другій половині дня. Загострюються хвороби кишківника. Не ігноруйте болю в животі. Гастрономічні експерименти недоречні.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Від вас залежить, який настрій буде у дітей та коханих. Приділіть більше уваги сім'ї. Самопочуття покращиться, якщо споживатимете більше води між прийомами їжі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Стежте за тим, що відбувається навколо, і нікому не вірте. Далі обіцянок діло не піде. Не давайте волю ревнощам. Контроль настільки набридне коханим, що вони частіше зникатимуть з дому.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Користуйтеся плодами своєї праці і насолоджуйтеся результатом. Не час планувати і починати щось. Здаватиметься, що ходите по колу. Завдань стає все більше. Їх вирішення ні до чого хорошого не приводить.

Рак (22 червня - 22 липня)

Хотітиметься романтики та флірту. Не засмучуйтеся, якщо люди, які привернули вашу увагу, не готові до серйозних стосунків. Насолоджуйтеся тим, що маєте тут і зараз.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Досить довіряти чуткам. Вони виведуть з себе, хоча й не відповідатимуть реальності. Уникайте марнотратства. Утримайтеся від початку масажу. Зміщення хребців та розтягнення зв'язок важко буде уникнути.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Хотітиметься розпочати нові стосунки. Не час завойовувати прихильність обранців. Вас не розумітимуть і не оцінять сповна. Стосунки будуватимуться на вигоді, а не на почуттях.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не поспішайте із прийняттям рішень. Тоді не шкодуватимете, що роздали забагато обіцянок. Доведеться повертатися до справ, які не встигли доробити у попередні тижні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ваші апетити зростають. Отримаєте вдосталь, але хотітиметься ще більше. Не намагайтеся повернути молодість за допомогою ботоксу та ін'єкцій краси. Почастішають алергії. Процедури пройдуть з ускладненням.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Якщо комусь і пощастить цього дня, то саме вам. Це час шансу. Заявите про себе як про мудрого лідера. У вашому домі забагато гостей. Важко буде зосередитися на роботі, особливо в умовах, коли житло перетворилося на офіс.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Перед вашою красою мало хто може встояти. Одразу кілька представників протилежної статі захочуть поборотися за ваше серце. Вчасно зробіть свій вибір. Всидіти на двох стільцях не вдасться.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Втомитеся доводити, що варті більшого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити і як правильно інвестувати кошти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зазирніть глибше у свою генеалогію. Більше дізнайтеся про предків. Ці відкриття серйозно змінять ваше ставлення життя.

Читайте також