Білик розповіла про особисте життя: «Чекаю, коли зателефонує»

Білик розповіла про особисте життя: «Чекаю, коли зателефонує»

Відома співачка Ірина Білик не страждає від нестачі у своєму житті любові. На це вона натякнула в ефірі телеканалу M1.

«Серце ніколи в мене не буває вільним. Мені подобається один чоловік, але його ім'я я не можу вам назвати. Він дуже відомий», — сказала Білик.

«І ми його всі знаємо?» — уточнили ведучі.

«Так, — сказала Білик. — Якщо я скажу, [з якої він сфери, ви одразу здогадаєтеся], тому я дуже цього не хочу, — зізналася артистка. — Ми не спілкуємося — оце найголовніше. Він мені просто подобається. Але я як жінка чекаю, що він відчує, що він мені подобається, і колись зателефонує».

В той же час в іншому інтерв'ю жінка здивувала признанням про те, що під час розставання зі своїми чоловіками відчувала одночасно кохання й ненависть до них.

«Пісня "Кохаю" — про сильні почуття. І про ненависть, і про кохання. Ти часто таке в житті відчувала?» — запитав у артистки ведучий. «Постійно. Коли розставалися — звичайно. Ідеш від людини тоді, коли і кохаєш, і ненавидиш. Бувають такі моменти — люди прожили там три, п'ять, вісім, 10 років, і чоловіки взагалі до таких молоденьких тікають, коли жінці вже там 60?70. Оп — і його вже немає, він уже в ліжку з молодою», — сказала з сумом Білик.

Зазначимо, що 54-річна артистка не афішує свого особистого життя. Улітку 2021 року вона розлучилася зі своїм останнім чоловіком, азербайджанським режисером Асланом Ахмадовим. У пари є син Табріз. Він народився у грудні 2015 року. Дитину народила сурогатна мати.

Також Ірина Білик має старшого сина Гліба Оверчука (1999). Його батько — екскоханий співачки Андрій Оверчук. Крім того, у різні періоди свого життя була у стосунках з українським шоуменом Дмитром Коляденком і хореографом Дмитром Дікусаром.

Читайте також