Багато чого зміниться у цей день - до яких знаків треба прислухатися 18 грудня

Багато чого зміниться у цей день - до яких знаків треба прислухатися 18 грудня

18 грудня мало що надихатиме до роботи та обіцятиме гарний результат. Але це не привід засмучуватися і сидіти склавши руки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це тиждень найдовших ночей у році, тому сподіватися на оптимістичний настрій марно, - говорить астрологиня. - Не проводьте час на самоті. Підтримуйте близьких. Шукайте позитивних емоцій. Звертайтеся за порадами до досвідчених людей. Обмежте свою діяльність необхідним мінімумом справ. Зустрічі й поїздки мають бути короткими. Говоріть стисло й по суті. Перенесіть розмову, яка затягується. Таланитиме творчим людям. Шукайте нові дизайнерські рішення. Прикрашайте оселю до свят. Придбані цього дня речі личитимуть вам. Гарний день для відновлення організму після хвороби. Візит до лікаря чи косметолога буде вдалим. Можна розпочинати новий курс лікування. Цього дня багато чого вдасться змінити на краще. Прислухайся до особливих знаків цього дня: поведінки тварин, зустрічей із людьми з минулого, новин, які переповідатимуть вам друзі та батьки.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не ховайтеся від зовнішнього світу. Ходіть на зустрічі з друзями та корпоративи. Цінуйте тих, хто підтримував протягом минулого року. Ці люди відіграють особливу роль у вашому житті і в наступному році.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вам часто бракуватиме терпіння. Хотітиметься змін тут і зараз. Відпустіть свої страхи і маленькими кроками рухайтеся до великих здобутків. Не соромтеся просити про допомогу чи пораду. Вам зустрічатимуться особливі люди, які щедро ділитимуться своїм досвідом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На себе часу бракуватиме. Будете зайняті дітьми. Перейматиметеся майбутнім родини. Не варто звільнятися і вирушати на заробітки. Вдосталь заробити зумієте вдома, якщо прислухаєтеся до того, що підказує серце.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вас переповнюватимуть емоції. Багато чого вдаватиметься. Цього дня варто братися за складні справи. Вам вдасться завершити їх до вечора, хоча раніше на це знадобилися б місяці.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви очікували від себе більших результатів, але це не привід засмучуватися через критику та займатися самоаналізом. Хто б що не говорив, робіть свою справу вчасно і вправно.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто битися об заклад і випробовувати когось "на слабо". Насолодіться періодом передріздвяної метушні. Придбайте подарунки для себе та рідних. Це вдалий час, аби купити смартфон чи ноутбук.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто купувати вживану техніку. Її роботою навряд чи будете задоволені. Незабаром зрозумієте, чому попередні власники її збули за копійки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Пам'ятайте, вчасно все приходить до тих, хто уміє зачекати. Розпочніть генеральне прибирання у домі. Знайдете багато речей, які вважали втраченими. Завітайте на новорічний ранок до дітей.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відчуватимете запаморочення та слабкість. Нагадає про себе авітаміноз. Налягайте на вітаміни. Більше гуляйте. Поспостерігайте за зимовими птахами, вдихніть прохолодного повітря, насолодіться зимовим парком.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Переслідуватимуть сум і зневіра. Думайте про хороше. Підніме настрій улюблений фільм чи дзвінок від хорошого друга. Багато чого збуватиметься. Особливі зустрічі заплануйте на вечір. Побачення залишить неабияк враження.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Захищайте власні інтереси. Марно намагаєтеся догодити усім навколо. Зараз варто боротися за своє щастя. Вдалий період, аби оновлювати гардероб, брати в оренду гараж чи шукати нове авто для себе.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Будьте сміливі, якщо хочете чогось досягти. Кращого часу годі чекати. Беріться за справи, у яких відчуваєте себе як риба у воді. Відкладіть масажі. Це призведе до ускладнення. Позбутися проблем зі спиною вдасться на вихідних.

Читайте також