Apple має відмовитися від цих гаджетів у 2022 році. Вони сильно застаріли

Apple має відмовитися від цих гаджетів у 2022 році. Вони сильно застаріли

Зазвичай усі хвалять Apple за випуск інноваційних продуктів. Безумовно, iPhone 13 Pro та MacBook Pro на M1 Max стали одними з найкращих пристроїв 2021 року, але компанії варто задуматися про відмову від деяких застарілих гаджетів, які якимось дивом досі доступні у продажу. Apple має гаджети, які давно не оновлювалися, а їх існування в 2022 році здається безглуздим.

Apple Watch Series 3

Смарт-годинник, що вийшов у 2017 році, застарів не тільки в плані дизайну але й по залізу – Apple Watch Series 3 буквально задихається при оновленні ПЗ. Цінова різниця з Apple Watch SE не настільки велика, щоб віддавати перевагу моделі п’ятирічної давності, а набір функцій і швидкодія свіжого покоління годинника принесуть більше позитивних емоцій від використання гаджета.

Вердикт: Apple має припинити продаж Apple Watch Series 3.

iPod touch

В 2021 році була надія, що Apple випустить реінкарнацію легендарного iPod на честь 20-річчя з моменту виходу оригінальної моделі. На жаль, цього не сталося. Плеєр з 2019 року з дизайном iPhone 5C безнадійно застарів, і сьогодні такими пристроями практично ніхто не користується. Навіщо купувати гаджет із урізаною iOS, коли за ті ж гроші можна знайти на вторинному ринку непоганий iPhone? Навіть базовий iPad 2019 стане більш вигідним придбанням, ніж останній iPod touch.

Mac mini

Зрозуміло, наступний рік Apple присвятить забиванню останніх цвяхів в кришку труни Intel – компанія зніме з продажу моделі комп’ютерів на процесорах Intel, що залишилися, і запропонує нові девайси з найпотужнішими чипами Apple Silicon. Тому в 2022 році ми попрощаємося з останніми Mac mini на Intel.

Безумовно, будь-який покупець цих гаджетів у 2022 році буде розчарований, тому краще придивитися до інших моделей.

Читайте також