10 найкурйозніших досягнень у Книзі рекордів Гіннесса

10 найкурйозніших досягнень у Книзі рекордів Гіннесса

У книзі нерідко фіксують дивакуваті рекорди людей, про існування яких багато хто навіть не здогадувався. Наприклад, у світовому реєстрі є рекорд на швидкісне роздавлювання кавунів та найдовшу жіночу бороду.

  • Найдовша жіноча борода
Найдовша жіноча борода у світі – 25,5 см.

У Вівіан Вілер найдовша борода серед жінок у світі. На момент рекорду її довжина досягала 25,5 см. У американки спадкова хвороба – гіпертрихоза, через яку у неї підвищено зростання волосся на деяких ділянках тіла. Раніше вона соромилася бороди і голилася, але зараз пишається своєю особливість.

  • Найбільша кількість змій у роті

2008 року Джекі Біббі тримав у роті за хвіст одночасно одинадцять змій протягом 10 секунд. З 1999 року американець дев'ять разів з'являвся на сторінках Книги Рекордів Гіннесса. Його не зупинила навіть втрата ноги після отруйного укусу однієї зі своїх шиплячих "помічниць". Крім цього, він побив ще один рекорд – 45 хвилин пролежав у ванній кімнаті зі 195 рептиліями.

  1. Найбільша кількість зубів

 

Віджей Кумар має 37 зубів.

У ротовій порожнині Віджея Кумара з Індії 37 зубів. Це було офіційно підтверджено у 2014 році у Книзі рекордів Гіннеса.

  • Найбільше соломинок у порожнині рота

23-річний хлопець з Індії Кумар Махарана запхав у рот рекордну кількість пластикових трубочок – 459 штук. Він протримав їх у роті протягом 10 секунд без допомоги рук. Досягнення було внесено до Книги рекордів Гіннеса у 2017 році.

  • Жонглювання бензопилами

Чоловік жонглює бензопилами.

Мілан Роскопф зі Словаччини у 2009 році жонглював трьома бензопилами, зробивши 62 вдалі підкидання поспіль.

  • Найгучніший гавкіт у світі

Пес гавкав гучніше за всіх собак у світі.

До Книги рекордів Гіннесса занесено чимало дивних рекордів, пов'язаних із тваринами. У список у 2013 році внесли пса на прізвисько Чарлі , гавкіт якого вважається найгучнішим у світі – 113 децибелів.

Читайте також