Кріштіану Роналду відсудив у «Ювентуса» величезні гроші

Кріштіану Роналду відсудив у «Ювентуса» величезні гроші

Форвард «Аль-Насра» та збірної Португалії Кріштіану Роналду виграв судовий процес у свого колишнього клубу «Ювентуса», повідомляє Gazzetta dello Sport.

Суд ухвалив, що туринський клуб має виплатити п'ятиразовому володарю «Золотого м'яча» 9 774166,66 євро боргів із зарплати. До речі, сам футболіст вимагав повернути понад 19 мільйонів євро.

Як відомо, Кріштіану Роналду виступав за Стару Синьйору у 2018—2021 роках. 2019-го, коли по світу поширилася епідемія коронавірусу, футбольні клуби змушені були проводити поєдинки за порожніх трибун. Доходи суттєво знизилися. У тій ситуації боси «Ювентуса» попросили гравців команди погодитися на зниження зарплати. Багато хто пішов назустріч клубу, але португалець був категорично проти. Через кілька років Кріштіану Роналду, який став першим у світі футболістом-мільярдером, відсудив свої гроші.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду завоював у складі «Ювентуса» п'ять трофеїв, двічі вигравши чемпіонат та Суперкубок Італії, а також піднявши над головою національний Кубок.

Читайте також