Вашому успіху не буде меж. Насолоджуйтеся плодами своєї праці – гороскоп на 14 травня

Вашому успіху не буде меж. Насолоджуйтеся плодами своєї праці – гороскоп на 14 травня

14 травня - вдалий день для амбітних та ініціативних людей. Не бійтеся відповідальності. Сміливо втілюйте у життя плани, які давно виношуєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Розміщена цього дня реклама буде ефективною, - говорить астрологиня. - Від клієнтів не буде відбою. Подбайте про оновлення технічного забезпечення вашого бізнесу. Купуйте верстати та інструменти. Вдалий час для придбання спортивного спорядження. За потреби звертайтеся до офіційних інстанцій. Шукайте спонсорів. Можна наймати робітників і займатися кадровими питаннями. Не витрачайте час на суперечки. Тельці, Леви, Терези і Скорпіони купатимуться у розкоші. Вашому успіху не буде меж. Куди вже краще? Насолоджуйтеся плодами своєї праці.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Триває найсприятливіший період для створення сім'ї. Створені у ці дні сім'ї будуть міцними. Заробити більше ніж попереднього місяця допоможе впевненість у власних силах та працьовитість.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Постарайтеся зберегти стосунки, які будували багато років. Не шукайте партнеру заміну. Впустити у серце нове кохання ви поки не готові. Не придумуйте собі діагнозів. Вашому здоров'ю сьогодні ніщо не загрожує.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Зранку не варто поспішати братися за розв'язання складних питань. До обіду краще займатися впорядкуванням поточних справ. Більше уваги приділіть дітям. Зателефонуйте друзям та літнім родичам.

Рак (22 червня - 22 липня)

Розпочинати ремонт чи переїжджати на нове місце проживання краще після обіду. Бережіть очі від травм. Дотримуйтеся правил безпеки. Не переїдайте. Це чудовий день, аби сісти на дієту. Результатом будете задоволені.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будьте ініціативними. Боріться за свої інтереси. Рішучі дії дадуть швидкий результат. Проте це не стосується романтичних планів. Зароджені цього дня стосунки виявляться недовговічними.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це гарний час, аби упорядковувати справи і доводити до ладу те, що тягнете не один рік. Порядкуйте на дачі, приберіть на балконі. Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося. Звільніть вільний простір для нових меблів.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Девіз цього дня: що посієш, те й пожнеш. Не бійтеся експериментувати. Уважно приглядайтеся до свого оточення. Довіряйте тільки тим, кого знаєте багато років. Нові знайомі не виправдають сподівань.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Переоціните свої можливості. Не беріться за те, з чим не в силі впоратися. Приглядайтеся до нових проєктів, але не спішіть вкладати туди кошти. Встигнете зробити удвічі більше, ніж попереднього дня. Порядкуйте на балконі. Облаштуйте там затишний куточок для читання та усамітнення.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не чекайте вдалого збігу обставин. Само собою нічого не зрушить з місця. Працюйте і насолоджуйтеся результатом. Не підіймайте важкого. Бережіть спину. Знижуйте інтенсивність тренувань.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Варто економити на всьому, крім власного здоров'я. Налягайте на свіжі та корисні продукти. Будьте щедрими. Не переставайте донатити на потреби військових. Пам'ятайте: разом ми сильны та непереможні.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не чекайте дарунків від долі. Більше отримає той, хто працює і не боїться братися за щось нову. Відкриєте у собі нові таланти. Ваші здібності помітять колеги та керівництво. Вас цінуватимуть та підтримуватимуть.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Досягти більшого завадить нерішучість. Не бійтеся ставити питання, навчатися, здобувати досвід і рішуче рухатися до поставленої мети. Успіх на вашому боці. Вечір проведіть у товаристві дорогих та рідних серцю людей. Подивіться разом новий фільм.

Читайте також