Зеленський заборонив канали які пов`язані з Медведчуком

Зеленський заборонив канали які пов`язані з Медведчуком

Президент Володимир Зеленський своїм указом увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони, яке на 5 років заборонило діяльність телеканалів, пов'язаних із Віктором Медведчуком – "112 Україна", Newsone та ZIK.

Про це повідомляє офіційний сайт Президента України.

“ Обмежувальні заходи застосовуватимуться, зокрема, до громадянина України Тараса Козака, юридичних осіб «Товариство з обмеженою відповідальністю «АРІАДНА ТВ», «Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВИЙ ФОРМАТ ТВ», «Товариство з обмеженою відповідальністю «ТВ ВИБІР», «Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «112-ТВ», «Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІДЕР ТВ», «Товариство з обмеженою відповідальністю «ПАРТНЕР ТВ», «Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВИНИ 24 ГОДИНИ», «Товариство з обмеженою відповідальністю «Нові комунікації”, - йдеться в повідомлені.

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова 19 членів РНБО 17 проголосували за, один утримався, один перебуває у відрядженні. За інформацією ЗМІ, утримався від голосування голова Верховної Ради Дмитро Разумков. 

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський підписав Указ № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)»

 

Читайте також