Затримали і арештували

Затримали і арештували

Рівненський міський суд обрав запобіжний захід 27?річному Миколі Алексюку, мешканцю Здолбунова, якого підозрюють у вбивстві 21?річної Юлії Сокаль, — тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Затримали підозрюваного у вбивстві через тиждень після того, як було виявлено у підвалі будинку мертвою Юлію, і встановлено причетність до вбивства Миколи Алексюка.

За словами начальника поліції Рівненщини Олексія Камишанського, на пошуки підозрюваного був орієнтований увесь особовий склад поліції. Його чекали у місцях, де він раніше бував, а також біля місць проживання знайомих. 14 січня Алексюк прийшов до знайомого, який мешкає на вулиці Коперника у Здолбунові. Там його і затримали.

Поліцейським він розповів, що переховувався в очереті неподалік міста, а також по підвалах. Мобільним телефоном не користувався, щоб не «вирахували».

Відомо, що Микола Алексюк був раніше судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства здійснюють слідчі СУ ГУ Національної поліції в Рівненській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також