Закинутий будинок на Рівненщині став складом боєприпасів та вибухівки

Закинутий будинок на Рівненщині став складом боєприпасів та вибухівки

Понад тисячу патронів, вибухівку та протитанкову ракету виявили у селі Михайлівка колишнього Острозького району у закинутому будинку. Предмети 41-річний уродженець Російської Федерації зберігав у дерев’яній скрині на горищі з метою подальшого збуту.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

“ У закинутому будинку слідчо-оперативна група виявила  1080 патронів калібру 5,45 мм, 38 — 5,6 мм, револьвер, два шматки вибухової речовини (ракетне паливо), сім імітаційних запалів, дев’ять електро-детонаторів, дві пластикові ємності, в яких знаходились пластична речовина схожа на вибухову, одну реактивну протитанкову ракету, шестилітрову полімерну пляшку з гранульованою вибуховою речовиною типу окисник і відновник на основі аміачної селітри та алюмінієвого порошку”, йдеться в повідомленні.

 

За словами поліцейських, попередньо встановлено, що усі вибухонебезпечні предмети отримав від невстановленої поки слідством особи 41-річний уродженець Російської Федерації, який наразі перебуває у слідчому ізоляторі за вчинення крадіжки із проникненням у приміщення та чекає вироку апеляційного суду.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами).

Читайте також