Немовля випало з рук батька та отримало тяжкі травми

Немовля випало з рук батька та отримало тяжкі травми

У немовляти лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток склепіння черепа. Наразі, життю дівчинки нічого не загрожує.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області. 

 "Подружжя рівнян того вечора перебувало в гостях. 30-річний батько, будучи напідпитку, разом із 9-місячною донькою зайшли до ванної кімнати. Зі слів чоловіка, дитина, яка знаходилась на плечі, різко ворухнулась та впала на плитку", - кажуть у поліції. 

Батьки власним автомобілем доставили доньку до лікарні. Дитина разом із 22-річною матір’ю перебуває у неврологічному відділенні.

За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною).

Поліцейські встановили, що подружжя виховує іще старшого сина, 2019 року народження, та проживає разом із батьком 30-річного чоловіка. 

Крім того, він неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків та незаконне поводження зі зброєю.

Читайте також