За розбійний напад відправлять за грати

За розбійний напад відправлять за грати

Понад три місяці тривало розслідування справи за фактом розбійного нападу на двох мешканок села Бондарі Дубенського району, у вчиненні якого підозрюють 42-річного мешканця села Молодово. Обвинувальний акт направлено до Дубенського міськрайонного суду.

Слідство встановило, що підозрюваний вночі 1 лютого цього року озброєний пістолетом, спорядженим гумовими кулями, та сокирою, розбив віконне скло будинку в селі Бондарі, де проживали 79-річна жінка з 58-річною племінницею. Він кілька разів вистрілив у жінок, а потім у пошуках грошей напав на потерпілих та вдарив їх сокирою по різних частинах тіла. Жінки чинили опір, але отримали тяжкі травми, від яких одна з них за 11 днів померла у лікарні. Заволодіти грішми нападнику не вдалося. Коли той втік – потерпілі прийшли до сусідів, які і викликали медиків та правоохоронців.

Через кілька годин працівники поліції затримали нападника. При собі чоловік мав гранату, ножі, сокиру, пістолет і набої, а під час затримання погрожував вбивством та фізичним насильством працівникам поліції.

Крім того, під час обшуку у затриманого вдома правоохоронці вилучили боєприпаси, вогнепальну та холодну зброю.

Читайте також