Які чоловіки вам подобаються за знаком зодіаку

Які чоловіки вам подобаються за знаком зодіаку

Кожному знаку зодіаку відповідає певний типаж та риси характеру. Здається, що ваші колишні хлопці мають мало спільного, але це не зовсім так. Ми схильні вибирати людину за ті риси, які нам подобаються.

Овен

Жінки-Овни незалежні, імпульсивні, прив’язані до свого часу та простору. Вони люблять прокладати власний курс, і не всі чоловіки це розуміють. Ви часто закохуєтесь у привабливих та дбайливих чоловіків. На жаль, іноді чоловіки хочуть від вас більше уваги та енергії, ніж ви хочете вкладати у ваші стосунки.

Телець

Ви закохуєтесь у пристрасних чоловіків, які люблять поговорити. Іноді це може призвести до гарячих дискусій, тому що ви також досить уперті. Жінки-Тільці віддають перевагу кавалерам, які люблять проводити вільний час поза домом – кіно, театр, кафе.

Які чоловіки вам подобаються за знаком зодіаку 2

Близнюки

Близнюки люблять багато розмовляти про все на світі. Ось чому так приємно мати чоловіка, котрий вміє слухати. Ви віддаєте перевагу харизматичному і заповзятливому хлопцю, тому що той, хто просто киває кожному вашому слову, дуже швидко набридає.

Рак

Ви досить незалежна особа, але можете бути дуже ніжною по відношенню до свого коханого. Ви віддаєте перевагу чоловікові, який дає вам емоційну стабільність. З ним краще разом полежати на дивані, ніж тусуватися у барі. З усіх знаків зодіаку у вас найбільше шансів закохатися у колегу.

Які чоловіки вам подобаються за знаком зодіаку 3

Лев

Жінкам-Левам подобаються розумні та креативні чоловіки. Їм потрібна людина, яка кидає вам виклик на всіх рівнях. Ви – природжений лідер, але не хочете, щоб поряд з вами був хтось покірний, хто йде за вами, як приручена вівця.

Діва

Діви схильні вибирати артистичний чи емоційний тип чоловіків. Можливо, тому, що ви самі такі серйозні та розважливі. Не намагайтеся виправити чи покращити свого чоловіка, хоч він іноді мало приділять вам увагу.

Які чоловіки вам подобаються за знаком зодіаку 4

Терези

Ви маєте слабкість до впевнених у собі чоловіків. Вони вражають вас своїм зовнішнім виглядом, ходою та розмовами. Хоробрих і наполегливих чоловіків є шанс вас підкорити.

Скорпіон

Скорпіони вибирають дбайливих, надійних чоловіків, які мають намір залишатися з вами надовго. Оскільки ви досить примхливі, вас тягне до терплячих партнерів.

Стрілець

Вам подобаються розумні чоловіки із різноманітними широкими поглядами. Він повинен бути розкутим у спальні, щоб ви могли разом вирушати в еротичну пригоду.

Козеріг

Козероги вміють вирішувати проблеми та завжди аналізують ситуації. А оскільки ви майже завжди на роботі, то вам важливо, щоб чоловік вас підтримував. Вам імпонують сильні та віддані чоловіки, за якими ви будете як за кам’яною стіною і вам не доведеться домінувати у ваших стосунках.

Які чоловіки вам подобаються за знаком зодіаку 6

Водолій

Ви мрійливі та мінливі, тому по вуха закохуєтесь у артистичних хлопців. Жінкам-Водоліям подобаються вербальний та візуальний прояв почуттів – смайлики в соцмережах, повідомлення з побажанням добраніч, несподівані подарунки та слова кохання.

Риби

Вам подобається бути одиначкою, але із правильним чоловіком ця потреба відпадає. Жінкам-Рибам потрібен стійкий партнер, який може впорядкувати та структурувати ваше життя, тому що ви хаотичні та мрійливі. Хоча вам подобається романтика, але для вас важливіше, щоб чоловік обійняв вас і сказав, що все буде добре, ніж вечеря при свічках.

Читайте також