Яка побутова техніка має бути на кухні

Яка побутова техніка має бути на кухні

Під час ремонту на кухні виникає закономірне питання - яку побутову техніку туди поставити. Які прилади для щоденного використання потрібно мати, чи є якийсь список необхідних предметів, як підібрати пристрої. Підібрати та купити побутову техніку краще всього у профільному магазині.

Яка техніка повинна бути на сучасній кухні:

  • Холодильник. Головний у списку "яку побутову техніку вибрати для кухні". Збереже ваші продукти та напої свіжими.
  • Морозильна камера. Окрема морозильна камера потрібна для завбачливих господарів, які роблять запаси риби, морепродуктів, м'яса, птиці та заморожених овочів.
  • Духова шафа і панель конфорок. Електричні або газові. Основна техніка на кухні для приготування їжі.
  • Пароварка. Використовується для приготування страв на пару - без використання олії. Можна готувати кілька продуктів одночасно - запахи і смаки при цьому не змішуються.
  • Мікрохвильова піч. Необхідна техніка для кухні. Здебільшого використовується для підігріву та розморожування. Однак у ній можна і готувати супи, гарніри, десерти та інше.
  • Вакууматор. Продукти зберігаються значно довше, якщо скласти їх у щільні пакети та викачати з них повітря. Пристрій Miele також запаює розкриті упаковки і створює вакуум у банках.
  • Підігрівач. Потрібен для низькотемпературного приготування страв, підігріву декількох тарілок і чашок одночасно.
  • Витяжка. Техніка для кухні, що фільтрує / витягує в загальнобудинкову вентиляцію випаровування і запахи під час приготування їжі.
  • Кавомашина. Допомагає підбадьоритися вранці. Крім кави, правильно заварює чай - підбирає ідеальну температуру. Відпадає необхідність часто купувати каву на винос.
  • Посудомийна машина. Економить час, електрику і воду, ідеально очищає посуд, полірує келихи. Така техніка точно має бути на сучасній кухні.
  • Винний холодильник. Доречне сховище для благородного алкоголю. Завдяки затемненим скляним дверцятам використовується ще й як вітрина, що демонструє колекцію гостям.
  • Дрібна побутова техніка. Чайник, тостер, міксер, блендер та інше. Важливі елементи кожного дня, без яких приготування їжі ускладнюється в рази.

Як вибрати побутову техніку для кухні

Виходьте зі своїх потреб - подумайте, чого з побутової техніки на кухні вам не вистачає. Можливо, ви хочете готувати більш здорову їжу? Тоді включіть до списку покупок пароварку і духову шафу. Втомилися мити посуд руками? Беріть посудомийну машину. Не знаєте, яка техніка необхідна в принципі? Скористайтеся нашим списком вище - всі ці прилади виконують унікальні функції і стануть у пригоді вам у повсякденному житті.

Як підібрати техніку для кухні за кольором

Плюс компанії ДомоТех полягає не тільки в тому, що всі перераховані предмети (крім дрібної побутової техніки) представлені в каталозі. Але і всі вони відповідають один одному за стилем і кольором. Основні відтінки - "діамантовий білий", "обсидіановий чорний" і "нержавіюча сталь". Ви зможете підібрати пристрої з різних лінійок, і вони будуть бездоганно поєднуватися один з одним на вашій кухні.

Читайте також