Xiaomi випустить два телефони з маленькими екранами

Xiaomi випустить два телефони з маленькими екранами

Xiaomi була першим виробником Android-смартфонів, які публічно виявили інтерес до цього формфактору.

На вихідних у мережі з’явився список майбутніх моделей смартфонів Xiaomi та Redmi, в якому, як стверджує джерело, є два флагманські пристрої з маленькими за нинішніми мірками екранами.

Коли почали з’являтися повідомлення про iPhone 12 mini перед його випуском, Xiaomi була першим виробником Android-смартфонів, які публічно виявили інтерес до цього формфактору. Проте Asus перевершила китайського технологічного гіганта, випустивши на ринок ZenFone 8. Цей флагман оснащений AMOLED-дисплеєм діагоналлю 5,9 дюйма та роздільною здатністю 1080х2400 пікселів.

Повідомляється, що два майбутні пристрої Xiaomi з модельними номерами L3 та L3A можуть стати довгоочікуваними компактними флагманськими смартфонами від китайського виробника. Згідно з вихідним кодом прошивки MIUI, смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 870. Один з них буде оснащений 6,3-дюймовим дисплеєм.

За інформацією Mydrivers, який посилається на китайських інсайдерів, у лінійці Xiaomi 12 буде чотири моделі, включаючи Xiaomi 12 mini, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 12 Ultra, при цьому молодша версія буде відрізнятися від решти трьох варіантів не тільки діагоналлю і платформою. Директор з нової продукції Xiaomi Ван Тен Томас (Wang Teng Thomas) побічно підтвердив, що плакат Xiaomi 12 mini, що з’явився вчора в мережі, є фейком.

Другий компактний смартфон може вийти під брендом Redmi.

Читайте також