Внаслідок негоди частина громад на Рівненщині  призупинили навчання

Внаслідок негоди частина громад на Рівненщині призупинили навчання

Через значні перемети деякі громади прийняли рішення не випускати шкільні автобуси та призупинити навчання. Зокрема у деяких населених пунктах відсутнє електропостачання.

Про це повідомляє  голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці у Фейсбук.

“ На Млинівщині в Ярославицькій ТГ в двох філіях шкіл призупинили навчання. Не випустили шкільні автобуси Бугринська, Бабинська, Шпанівська, Крупецька, Радивилівська та Вербська громади. Всього із 242 шкільних автобусів області через негоду не виїхали 29. Окремі школи Корнинської та Клеванської громад призупинили навчання або перейшли в онлайн. З дому навчаються й школярі Козинської ТГ.”, - каже Віталій Коваль.

За словами голови ОДА, від снігопаду та поривів вітру найбільше постраждав Рівненський район. Вночі найбільше дісталося півдню області, де були найсильніші снігопади, а наразі заметіль перейшла на північ області, засипає Полісся. Всі служби та підрядники працюють на 110%

За інформацією синоптиків, циклон рухається з південного заходу на північ Рівненщини. Опади продовжуватимуться протягом доби. Посилення вітру 15-20 м/с. На дорогах утворюватимуться замети у зв'язку з поривами вітру. Ближче до обіду в області очікують ускладнення погодних умов до помаранчевого (другого) рівня небезпечності.

 

Читайте також