Рівнянку обікрали на 100 тисяч

Рівнянку обікрали на 100 тисяч

На понад 100 тисяч обікрала рівнянку жінка, з якою познайомилася у кафе на вулиці Грушевського у Рівному.

Стався інцидент ще у грудні минулого року. Незнайомка непомітно викрала із сумочки 38-річної рівнянки мобільний телефон та банківські картки і так само непомітно зникла.

У викраденому мобільному телефоні злодійка знайшла персональні дані до банківської картки, звідти зняла 48 тисяч гривень.

— Крім того, вона втрутилась в автоматизовану систему інтернет-банкінг, здійснивши кілька переказів кредитних коштів. Відтак зуміла взяти позику у двох банках на 38-річну рівнянку, чим у загальному спричинила потерпілій матеріальний збиток на загальну суму 105 тисяч гривень, — каже речниця ГУ Національної поліції у Рівненській області Марія Юстицька.

Оперативники та працівники кіберполіції розшукали злодійку в селі Перемога Київської області, де та мешкає. Під час обшуку правоохоронці виявили банківські картки, крадений мобільний телефон та куртку, в якій вона була у кафе.

— Жінка 15 років заміжня та виховує трьох дітей. Як встановили поліцейські, її і раніше затримували правоохоронці за крадіжки. А за скоєний розбійний напад слідчі направили матеріали кримінального провадження відносно неї до суду із обвинувальним актом, — каже речниця поліції.

Нині за рішенням суду підозрюваній обрано запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт.

Читайте також